Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Cabral, între super-talent și super-pile: Cum a ajuns să prezinte mega-showurile PROTV. Cu ce boss al televiziunii iese la grătare

Cabral, între super-talent și super-pile: Cum a ajuns să prezinte mega-showurile PROTV. Cu ce boss al televiziunii iese la grătare

Un articol de: -
Monden

După ce a devenit prezentatorul mega-show-ului “Uite cine dansează” de la PRO TV, multă lume s-a întrebat cărui fapt i se datorează această ascensiune fulminantă a lui Cabral în cadrul postului TV care anul trecut a fost lider de piaţă, anunță Cancan.

Ascensiunea uluitoare a lui Cabral, care a ajuns să prezinte alături de Mihaela Rădulescu mega-show-ul “Uite cine dansează”, în care conducerea PRO TV îşi pune mari speranţe, a fost posibilă datorită relaţiei de prietenie pe care Cabral o are cu... şeful actual al postului TV, lituanianul Aleksandras Cesnavicius, susține sursa citată.

Mai exact, după ce Adrian Sârbu a fost înlocuit de Cesnavicius la cârma PRO TV, Cabral a făcut tot posibilul să aibă o relaţie foarte bună cu Cesnavicius. Pe Facebook, acolo unde i-a trimis în mod public mesaje de felicitare, şi în privat, acolo unde a avut mereu grijă să-i arate că îl susţine în totalitate. În timp această relaţie a evoluat, iar cei doi au devenit buni prieteni, mergând nu doar la grătare, ci şi în vacanţe împreună.

Mai mult, surse din PRO susţin că prezentatorul intră în biroul bossului ca la el acasă şi că, dată fiind tovărăşia dintre ei, nici nu mai e nevoie să fie ”anunţat” de secretară, aşa cum se procedează în cazul altor vedete ale postului.

Această prietenie i-a prins foarte bine lui Cabral, care, pe lângă emisiunea pe care o prezintă la PRO TV, “Ce spun românii”, a apărut şi în mega-producţii ale postului, precum ”Sunt celebru, scoate-mă de aici!” sau “Jocuri de celebritate. De asemenea, în luna septembrie a anului trecut, emisiunea lui Cabral, “Ce spun românii”, a înlocuit “La Măruţă” pe tronsonul orar 18:00-19:00, cu toate că, iniţial, PRO TV anunţase show-ul prezentat de Măruţă pe respectivul tronson orar.

Practic, Cabral a ajuns să fie implicat în tot ce înseamnă PRO TV, ascensiunea lui culminând cu rolul de prezentator în acest show deosebit de important pentru postul TV, „Uite cine dansează”.

Cabral a lucrat timp de 14 ani la Acasă TV, post care a trecut prin restructurări masive în mai 2014, după ce Aleksandras Cesnavicius a devenit CEO al PRO TV.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Cabral,   PROTV,   uite cine danseaza,   Aleksandras Cesnavicius,   barfe,   speculatii
Loading...