Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Ce s-a întâmplat cu Huidu la 6 ani de la accident: Sunt niște sechele pe care o să le am toată viața

Ce s-a întâmplat cu Huidu la 6 ani de la accident: Sunt niște sechele pe care o să le am toată viața

Un articol de: -
Monden

La peste 6 ani de la cumplitele accidente care i-au schimbat viața, Șerban Huidu nu se simte complet refăcut.

“Sunt niște sechele pe care o să le am toată viața”, spune realizatorul tv.

La mai puțin de un an după ce era să moară la schi, în decembrie 2010, realizatorul de la Prima TV a fost, fără voia lui, artizanul unui accident auto în care au pierit trei oameni.

“Povestea cu cele două accidente, pentru că, de fapt, din 2010 a început toată povestea, este destul de complicată.

Ce am făcut, cum am trecut peste… contează numai pentru mine. Adică, pentru mine și pentru cei din jur. De fapt, este ușor să îți iei câmpii și să pleci ori într-o viață monahală ori să adopți o altă soluție de noncombat. Mai greu este să stai și să spui cum s-a întâmplat, ce s-a întâmplat, să încerci să înveți din asta și să-i înveți și pe ceilalți, să spui oamenilor prin ce ai trecut și să-i înveți din greșelile tale. De exemplu, puțină lumea știe că după accidentul din 2010, de la schi eu, am fost la pârtie când abia puteam merge și am vorbit cu cei de la pârtie să pună o protecție în jurul prăpastiei. Le-am zis că am două variante: să-i dau în judecată și să pun eu protecția aia sau să o pună ei și să nu-i dau în judecată. După două luni, au refacut totul, m-au chemat și mi-au arătat. Astea sunt lucrurile care trebuie să rămână în urmă unor accidente sau incidente de genul ăsta”, a declarat Huidu pentru Libertatea, duminică, zi în care a împlinit 41 de ani.

Realizatorul de radio și tv nu a mai condus niciodată după accidentul de pe Valea Prahovei, iar trauma îl va urmări toată viața, schimbându-l radical.

“În general, după un accident de genul ăsta, în primii trei ani te recuperezi cam 90%, iar restul de 10% îi recuperezi destul de greu, în ani de zile. Nu mai sunt probleme majore, ca înainte, dar, pe de altă parte, poate e mai bine că accidentul respectiv m-a oprit un pic, m-a forțat să iau lucrurile mai ușor. Lucrul ăsta, accidentul de la schi, m-a mai calmat, ca să spun așa. Nu mai vorbesc atât de repede, nu mai schiez atât de repede, stau mai mult și ascult oamenii, ascult mai mult, sunt lucruri pe care le iau că fiind pozitive, lucruri care mi s-au întâmplat în viață și sunt bune. Dar nu mai sunt cel de dinainte, clar. Cei care m-au cunoscut înainte știu”, spune el.

 

Citeşte mai multe despre:   Șerban Huidu,   sechele,   realizator tv
Loading...