Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Cel mai mare regret al doamnei Maria Băsescu. Ce a fost dispusă să facă pentru Traian Băsescu şi nu-i va ierta niciodată (FOTO)

Cel mai mare regret al doamnei Maria Băsescu. Ce a fost dispusă să facă pentru Traian Băsescu şi nu-i va ierta niciodată (FOTO)

Un articol de: -
Monden

Maria Băsescu şi-a dedicat întreaga viaţă creşterii copiilor, dar şi soţului ei şi a stat pe cât se putea de departe de ochii presei. 

„Îmi plăcea foarte mult pentru că totdeauna mi-a plăcut societatea, oamenii. Să fie mulți oameni în jurul meu. Mai târziu am ajuns închisă între patru pereți. Am stat foarte mult singură. E adevărat, la început am încercat să dau fetița la creșă, dar nu se adapta. Era mereu bolnavă și nu mânca. Așa că am rămas acasă. Singură. Soțul meu pleca mereu pe mare”, a declarat Maria Băsescu.

Ea a mai adăugat că era foarte tristă atunci când soțul ei era plecat pe mare. La un moment dat, în cursul interviului, și-a cerut scuze pentru felul în care vorbește.  „Chiar vreau să-mi cer scuze pentru felul în care mă exprim. Probabil că mă exprim greoi. Asta pentru că fooarte mult timp am vorbit numai cu câinele”, a spus fosta primă doamnă a României.

Întrebată care sunt regretele ei, soția lui Traian Băsescu a spus că regretă vremurile când mergea la serviciu, că îi lipsește agitația de pe atunci, și regret de asemenea faptul că nu a mai avut și al treilea copil.

Citeşte mai multe despre:   Maria Băsescu
Loading...