Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Conchita Wurst ŞOCHEAZĂ presa din Austria: "Trebuie să o ucid"

Conchita Wurst ŞOCHEAZĂ presa din Austria: "Trebuie să o ucid"

Un articol de: -
Monden

Artistul austriac Tom Neuwirth, bărbatul care se ascunde în spatele cântăreţei cu barbă Conchita Wurst, vrea să-şi "omoare" personajul care i-a adus atâta faimă după ce a câştigat Concursul Eurovision din 2014, informează presa locală citată de Agerpres.

Ziarele austriece s-au făcut ecou al interviului acordat duminică de artist cotidianului german Die Welt, în care Neuwirth afirmă tranşant: "Trebuie să o ucid. Am senzaţia că vreau să creez alt personaj".

Un sondaj online realizat între cititorii ziarului de scandal austriac Heute, arată că peste 80 la sută dintre cei chestionaţi au sprijint această decizie a intrerpretului austriac şi sunt de acord să pună capăt personajului în fustă și barbă.

Cu toate acestea, Tom Neuwirth (28 de ani) se gândeşte să lanseze un alt doilea album sub numele de Conchita Wurst, la trei ani după ce a câştigat cu piesa 'Rise like a Phoenix' a 59-a ediţie a Eurovision, desfăşurată la Copenhaga.

Citeşte mai multe despre:   Conchita Wurst,   eurovision,   Tom Neuwirth
Loading...