Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Dana Rogoz, într-un nou SCANDAL pe internet! Pusă la zid de mămici, vedeta a RĂBUFNIT: Mă voi retrage (FOTO)

Dana Rogoz, într-un nou SCANDAL pe internet! Pusă la zid de mămici, vedeta a RĂBUFNIT: Mă voi retrage (FOTO)

Un articol de: -
Foto: YouTube Monden

Dana Rogoz este tot mai implicată în scandaluri pe internet. Fanii au reacționat repede vis-a-vis de un articol al vedetei în care mămicile în special au crezut că ea face o reclamă la un produs. Pentru a clarifica acest lucru, actrița a postat pe pagina ei oficială de Facebook un mesaj prin care explică de ce a scris despre acel produs și de ce l-a recomandat. Iar pentru prima dată, artista a șters articolul de pe blogul ei, pentru că a văzut reacțiile negative.

„Nu am făcut niciodată asta până acum pe blogul meu, dar nu am altă variantă. Nu sunt genul care să judec după o poză și nici dacă vad cu ochii mei pe stradă o mamă, dacă își ține sau nu copilul sănătos, dacă l-a hrănit bine, dacă îl iubește. Drept urmare, voi șterge articolul, căci nu vreau să intru într-o polemică pe un subiect pe care nu am acreditare, chiar dacă postarea în sine nu făcea reclamă unui produs anume, ci cel mult ofereă o sursă în plus de informare mamelor, dar și sfatul de a se îndrepta către un medic ortoped, în măsură să răspundă tuturor nelămuririlor. Dezbaterea oricum văd că se continuă între „experți”, așa că eu mă voi retrage și voi retrage și articolul meu, care descria epopeea unei mame în căutarea unei soluții optime pentru copilul ei. Dacă nu m-ar fi interesat subiectul, nici nu aș fi ajuns să mă îndoiesc de produsul pe care îl primisem cadou. Îndoiala e sănătoasă. Jur. Pentru toată lumea! Când vîd cu câtă siguranță se apucă oamenii să judece în domenii pentru care nu au pregătire, mă sperii și mă retrag. Mulțumesc. Să ne canalizăm gândurile bune, energia, dragostea spre copii.”

Citeşte mai multe despre:   dana rogoz scandal,   Dana Rogoz,   copil,   mame,   blogul danei rogoz,   articol dana rogoz
Loading...