Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Divorţul de Brad Pitt a distrus-o. Angelina Jolie a ajuns să cântărească 34 de kilograme (FOTO)

Divorţul de Brad Pitt a distrus-o. Angelina Jolie a ajuns să cântărească 34 de kilograme (FOTO)

Un articol de: -
foto: elle.fr Monden

După despărţirea de Brad Pitt, Angelina Jolie a început să fie destul de neglijenă în ceea ce priveşte sănătatea ei şi nu se mai hrăneşte, actriţa ajungând să cântărească 34 de kilograme. 

Apropiaţii actriţei sunt deosebit de îngrijoraţi de felul în care arată şi se tem pentru problemele de sănătate cu care s-ar putea confrunta, potrivit elle.fr.

“Are braţele ca nişte scobitori, picioarele ca beţele. Nu încetează să slăbească”, a declarat o sursă apropiată actriţei. 

“Va ajunge să nu i se mai recunoască nici faţa. Toată lumea spune că suferă de anorexie, dar e greu să se declanşeze o anorexie mintală adică o repulsie faţă de alimente, însoţită de pierderea totală a poftei de mâncare, după o anumită vârstă”, a afirmat nutriţionistul Jean-Michel Cohen.

Doctorul Cohen a mai spus că divorţul de Brad Pitt ar fi afectat-o foarte tare pe actriţă şi că ar suferi şi de depresie. 

Citeşte mai multe despre:   Angelina Jolie,   Brad Pitt,   divort,   43 de kilograme,   divort
Loading...