Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden DOLIU în lumea modei! Din păcate, A MURIT una dintre cele mai cunoscute CREATOARE DE MODĂ, după o LUNGĂ SUFERINȚĂ!

DOLIU în lumea modei! Din păcate, A MURIT una dintre cele mai cunoscute CREATOARE DE MODĂ, după o LUNGĂ SUFERINȚĂ!

Un articol de: -
Monden

Una dintre cele mai cunoscute creatoare de modă elveţiene, Christa de Carouge a încetat din viaţă la vârsta de 81 de ani, după în urma unei boli grave, au confirmat miercuri surse apropiate, ca răspuns la informaţiile apărute deja în presă, anunță Agerpres.

Născută la Basel, Christa de Carouge şi-a lansat prima colecţie în 1983, iar piesele vestimentare negre şi sofisticate, care au devenit marca stilului său, au cunoscut un succes imediat.

De Carouge era cunoscută pentru prezentările sale mai puţin convenţionale, asemănătoare punerilor în scenă teatrale însoţite de muzică, şi nu se considera creatoare de modă în sensul tradiţional. Fără să urmeze niciodată tendinţele, piesele vestimentare semnate de Carouge au fost expuse şi s-au bucurat de apreciere în diferite muzee. 

 

Citeşte mai multe despre:   doliu,   deces,   Christa de Carouge,   modă,   fashion
Loading...