Fuego, mesajul EMOȚIONANT pentru Irina Loghin de ziua ei
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Fuego, mesajul EMOȚIONANT pentru Irina Loghin de ziua ei

Fuego, mesajul EMOȚIONANT pentru Irina Loghin de ziua ei

Un articol de: -
Monden

Paul Surugiu-Fuego a ținut să-i ureze ”La mulți ani” mamei sale ”adoptive”, Irina Loghin, care luni împlinește 79 de ani. Aflat în turneu în Canada, Fuego (41 ani) i-a transmis un mesaj emoţionant îndrăgitei interprete de muzică populară.

An de an, ziua de 19 februarie înseamnă mare sărbătoare pentru folclorul românesc, două imense artiste sărbătorindu-și zilele de naștere - Maria Butaciu Și Irina Loghin! Prima e un munte de autenticitate și înțelepciune, cea de a doua mi-e mama în cântec și omul alături de care am împărțit, ani și ani, bucata de scena de pe care lumea ne-a aplaudat!

Doamna Irina Loghin m-a învățat să prețuiesc muzica populară, cu toate comorile ei, și e parte a sufletului meu, având frumusețe și binețe în glas, care i-au păzit activitatea! Sunt onorat de colaborarea noastră de 12 ani și parcă n-aș putea concepe folclorul românesc fără prezența ei și fără minunatele-i cântece! 

La mulți ani, doamnă Irina Loghin și Maria Butaciu!”, a scris Fuego pe Facebook.

La început de an, Irina Loghin a cântat în turneu cu Fuego şi alţi interpreţi, însă artista s-a întors acasă mai devreme, pentru a-și serba ziua de naștere alături de familie.

Citeşte mai multe despre:   aniversare,   mesaj
 
 
Loading...