Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Furatul MIRESEI, devenită o TRADIȚIE mult prea AGRESIVĂ în Asia! Cum sunt TRATATE femeile (VIDEO)

Furatul MIRESEI, devenită o TRADIȚIE mult prea AGRESIVĂ în Asia! Cum sunt TRATATE femeile (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: Facebook Monden

În secolul 21, tradiția care vizează furatul miresei a devenit foarte agresivă în Asia. Viitoarele soții sunt „furate” practic de pe stradă de către prietenii sau cunoștințele soțului. În clipul ajuns viral pe internet, arată cum femeile sunt speriate și forțate să meargă oriunde li se spune.

Această practică se mai face în Asia centrală și Rusia. Statisticile îngrijorătoare arată că o femeie din Kyrgyzstan este răpită la fiecare 40 de minute. În această țară tradiția spune că odată ce femeia s-a căsătorit, ea trebuie să rămână alături de soțul ei indiferent de cum se comportă aceasta. Cei care răpesc femeile le pun un batic alb pe cap în semn al căsătoriei.

În cazul în care o femeie vrea să își părăsească soțul după căsătorie, imaginea ei în fața societății va avea de suferit și multe dintre ele ajung să se sinucidă.

Furatul MIRESEI, devenită o TRADIȚIE mult prea AGRESIVĂ în Asia! Cum sunt TRATATE femeile (VIDEO)

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

Loading...