Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Ilinca Vandici, în lacrimi la un eveniment: "Te iubesc! Toate premiile din lume, pentru tine!"

Ilinca Vandici, în lacrimi la un eveniment: "Te iubesc! Toate premiile din lume, pentru tine!"

Un articol de: -
Monden

Ilinca Vandici a făcut o afirmație foarte emoționantă despre mama ei. Prezentatoarea celei mai urmărite emisiuni de modă a participat la un eveniment monden, unde a fost întrebată cui ar acorda un premiu dacă ar avea această posibilitate.

Fără prea multe ezitări, Ilinca Vandici a mărturisit că acesta ar fi pentru mama ei fiindcă este omul căruia îi este cea mai recunoscătoare.

„I-aș da un premiu mamei mele. Un premiu pentru mama, pentru că este cea mai bună mamă din lume, pentru că fără ea nu eram cine sunt astăzi. Pentru că fără ea nu reușeam să mă descurc cu bebe și cu emisiunea în același timp. Pentru că nici eu nu pueam să-l cresc pe bebe atât de frumos precum reușește să-l crească ea. Și pentru că este îângerul meu păzitor, care întotdeauna a reușit să mă țină cu picioarele pe pământ, indiferent de ce s-a întâmplat.

Este un om care a trecut prin foarte multe lucruri, multe dinte ele dureroase, și totuși a reușit să se ridice și să meargă mai departe și să aibă astăzi sufletul acest pur și energia aceasta debordantă pentru a crește un bebeluș. Mama, te iubesc. toate premiile din lume, pentru tine”, a explicat Ilinca Vandici, conform Libertatea

Citeşte mai multe despre:   ilinca vandici,   prezentatoare tv,   modă
Loading...