Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Imagini SCANDALOASE cu Pomohaci într-o benzinărie, în timp ce… Cât de NESIMȚIT poate fi! (FOTO)

Imagini SCANDALOASE cu Pomohaci într-o benzinărie, în timp ce… Cât de NESIMȚIT poate fi! (FOTO)

Un articol de: -
Monden

Imagini uluitoare cu fostul preot Cristian Pomohaci! Se pare că scandalul sexual din ultimul an și caterisirea care l-a aruncat într-un con de umbră nu i-au știrbit cu nimic aroganța.

Jurnaliștii de la Cancan l-au surprins cu aceeași mașină cu număr de ales atotputernic (DUH). Revoltător este însă modul în care a rămas imberb, la volan, în timp ce secretara sa, o femeie mult mai în vârstă, a coborât, a alimentat, apoi a șters viguros parbrizul din spatele căruia a răsărit figura marelui "nedreptățit" Cristian Pomohaci.
În timp ce femeia îi curăţa cu grijă geamul, Pomohaci s-a arătat foarte preocupat să butoneze telefonul, fără să schiţeze vreun gest de a-i sări, măcar de ochii lumii, în ajutor. 

 În luna octombrie, Cristian Pomohaci a fost exclus definitiv de Biserică după ce a fost acuzat de pedofilie. Decizia a fost luată de Consistoriul Mitropolitan din cadrul Mitropoliei Ardealului.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   Pomohaci,   foto,   DUH,   sexgate în sutană,   nesimțire
Loading...