Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Incredibil. Ce a făcut Andra atunci când Măruţă a fost atacat sub ochii ei

Incredibil. Ce a făcut Andra atunci când Măruţă a fost atacat sub ochii ei

Un articol de: -
Monden

Andra își apără soțul ca o leoaică ori de câte ori este nevoie, fie că este în lumina reflectoarelor sau nu. Invitată la matinalul ”Deșteptarea”, artista a fost victima unei farse puse la cale de Vlad Petreanu şi George Zafiu.  Cei doi au complotat, chiar cu soțul artistei Cătălin Măruță.

Invitată la matinalul de la Europa FM, solista nu şi-a recunoscut partenerul de viaţă. Ea a venit în studio pregătită să-l susţină pe concurentul care urma să participe la un concurs. Andra, însă, a avut parte de o glumă matinală. În legătură telefonică a intrat un domn care s-a prezentat a fi Paul Istrate din Ploieşti, un profesor de matematică. Acesta i-a adresat artistei o întrebare incomodă, mai exact de ce îşi lasă soţul să cânte, când o face “execrabil”. „Totul până la soţul meu! Soţul meu este cel mai bun cântăreţ. Mai în glumă, mai în serios, mai face şi el momente din acestea. Şi David, băieţelul nostru i-a spus să nu mai cânte”, a spus artista.

„Doamnă, dumneavoastră cântaţi senzaţional, sunteţi o voce extraordinară, dar soţul dumneavoastră cântă penibil, doamnă. Nu înţeleg de ce îl lăsaţi. Adică, nu vă supăraţi”, i-a spus în replică vocea de la telefon.

Vizibil iritată de atitudinea ascultătorului, Andra a încercat să nu-şi piardă calmul. În cele din urmă, cântăreaţa şi-a dat seama că la capătul celălalt al firului era chiar Măruţă care i-a făcut o farsă: “Bă, auzi, cât să-ţi schimbi vocea? Nu pot să cred! M-ai păcălit, Cătă! Să vezi ce-ţi dau”, a spus Andra. Chiar dacă nu şi-a recunoscut soţul de la început, cântăreaţa l-a apărat în faţa presupusului concurent ca o fiară: “Am transpirat toată de nervi. Voiam să mă ridic şi să zic, auzi şti ceva, eu pe omul ăsta nu-l susţin”, a spus Andra. Cântăreaţa i-a promis soţului o revedere plăcută, în care îi va plăti cu vârf şi îndesat pentru farsa făcută.
 

Citeşte mai multe despre:   Andra,   Cătălin Măruță,   Paul Istrate,   Ploieşti,   Vlad Petreanu
Loading...