Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Ion Iliescu, DEZVĂLUIRI la moartea Stelei Popescu: 'Am cunoscut-o...'

Ion Iliescu, DEZVĂLUIRI la moartea Stelei Popescu: 'Am cunoscut-o...'

Un articol de: -
Monden

Ion Iliescu a vorbit despre moartea marii actrițe, Stela Popescu! Fostul președinte al României spune că a aflat de trecerea în neființă a actriței chiar de la televizor, când s-a făcut anunțul. Iliescu era alături de soția sa când a auzit teribila veste.

Stela Popescu și Ion Iliescu se cunosc de zeci de ani, de când actrița era în primul an de studenție.

”E un moment de mare durere, nu a fost un actor oarecare. A avut multe virtuți și a fost îndrăgită de oameni. Mă aflam cu soția în fața televizorului, mă uitam la emisiunea Sandrei Stoicescu, când am aflat această veste tragică. Am cunoscut-o de când era studentă. Fusesem în vizită în Institut, discutasem cu rectorul. Cu acest prilej, cinvea mi-a prezentat-o pe Stela Popescu, studentă proaspătă, o fată frumoasă, plină de viață, care era, de atunci, foarte prețuită, foarte îndrăgită. Când a anunțat știrea, am rămas uluiți. E o mare pierdere pentru teatrul românesc, pentru cultura noastră, ea aducea ceva deosebit: o dorință de mai bine și de viață. E sentimentul pe care l-au împărtășit, cred, toți românii care au iubit-o pe Stela Popescu.”, a declarat Ion Iliescu, la Antena 3, la emisiunea ”Punctul de întâlnire”, citat de Știri pe Surse.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Ion Iliescu,   Stela Popescu,   deces,   declarații
Loading...