Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Lady Gaga a politicii noastre: Olguța Vasilescu, încălțată cu niște OZN-uri, la Parlament! (VIDEO)

Lady Gaga a politicii noastre: Olguța Vasilescu, încălțată cu niște OZN-uri, la Parlament! (VIDEO)

Un articol de: -
Monden

Muncitoarea Lia Olguța Vasilescu s-a prezentat dis de dimineață la Parlament cu niște încălțări care au atras atenția tuturor, aflăm de la Realitatea.

Domnii, mai necunoscători, s-au gândit că pantofii cu tepușe metalice în mijlocul tălpii sunt antiderapanți și au vreo legătură cu codul de ninsoare anunțat pentru miercuri. Doamnele și domnișoarele au știut din prima că este vorba de o pereche de încălțări de designer și au privit cu admirație.

Privite din faţă, încălţările par banale, dar, din profil, duc cu gândul la colecţia artistei Lady Gaga. Pantofii au mai atras atenţia presei în 2013, când au fost purtaţi de Olguţa Vasilescu la o reuniune a Partidului Social-Democrat. 

Acum câţiva ani, actualul ministru al Muncii spunea, într-un interviu pentru presa tabloidă, că una din pasiunile sale este să-şi cumpere încălţăminte ori de câte ori iese din ţară.

Lady Gaga a politicii noastre: Olguța, încălțată cu niște OZN-uri, la Parlament!

 

 

Citeşte mai multe despre:   Lia Olguţa Vasilescu,   pantofi,   Lady Gaga,   OZN,   Parlament
Loading...