Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea de la "Românii au talent", imagini emoționante din prima zi de școală

Lorelai Moșneguțu, câștigătoarea de la "Românii au talent", imagini emoționante din prima zi de școală

Un articol de: -
Monden

După ce la începutul verii a uimit o țară întreagă cu vocea sa angelică și a câștigat „Românii au talent”, Lorelai s-a întors la școală la fel de hotărâtă să-și ia viața în piept și să-și împlinească visele. Adolescenta a trecut în clasa a VIII-a și a publicat câteva imagini în care apare alături de colegii săi, scrie Click.

Lorelai Moșneguțu a dovedit tuturor că dizabilitatea sa fizică nu a împiedicat-o să-și atingă visul de a-și depăși condiția, să lupte împotriva destinului potrivnic și să atingă performanța artistică, la fel ca oricare alte persoane care nu au avut în cale obstacolele sale.

Prima zi de școală! Bine te-am găsit clasa a VIII-a! Mult succes tuturor în noul an școlar!, a scris câștigătoarea „Românii au talent” pe contul său de Facebook.

 

Citeşte mai multe despre:   Lorelai Moșneguțu,   Românii au talent,   prima zi de școală,   foto
Loading...