Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Lovitură GREA pentru Marius Moga: Soţia lui a luat DECIZIA şi nu este cale de ieşire

Lovitură GREA pentru Marius Moga: Soţia lui a luat DECIZIA şi nu este cale de ieşire

Un articol de: -
Monden

Lovitură GREA pentru Marius Moga: Soţia lui a luat DECIZIA şi nu este cale de ieşire. Bianca Lapuste, soţia lui Marius Moga, a reuşit să-şi lase prietenii cu gură căscată când i-a anunţat că se pregăteşte să se întoarcă la muncă. Blonda nu vrea să fie casnică şi să aibă grijă de fetiţă la nesfârşit.

“Bianca se pregăteşte să se întoarcă la muncă, e nerăbdătoare, entuziasmată. Îi place jurnalismul, televiziunea, se va întoarce la vechiul loc de muncă. S-au împlinit doi ani de când a născut-o pe Maria şi i se termină şi concediul postnatal. Bineînţeles că Marius i-a spus să mai stea acasă cu fetiţa, dacă doreşte, sau să se angajeze la el la studio, că e multă treabă şi acolo, dar Bianca vrea să fie independentă. Se va întoarce la vechiul loc de muncă şi apoi va vedea ce va mai face sau încotro o va lua. Micuţa împlineşte doi ani în această lună”, susţin surse din anturajul soţilor Moga.

Citeşte mai multe despre:   Marius Moga
Loading...