Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden ”M-am dezis de Dumnezeu” Andreea Marin, despre cea mai grea perioadă din viața sa

”M-am dezis de Dumnezeu” Andreea Marin, despre cea mai grea perioadă din viața sa

Un articol de: -
Monden

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi, şi-a deschis sufletul și a vorbit despre cea mai grea perioadă din viața sa, momentul în care a trebuit să își ia adio de la mama sa. 

”Acum că e iarnă îmi amintesc de cizmele tatei, aveau un sunet special, scrâşneau prin zăpadă când trăgeau săniuţa cu noi. Mă uit la fiica mea şi mă văd pe mine. Nu ştiu cum se poate transmite prin legătura de sânge atât de multe. Eram mereu zburdalnică. Eram mereu ba în copacii vecinei, ba pe garduri. Am avut o familie frumoasă, atât cât a durat ea. 

Pentru că mama mea a devenit înger când aveam nouă ani. Ne întorceam de la mare. O ploaie năprasnică. N-am mai văzut, un autobuz mare, galben a intrat în noi. Corpul meu era jumătate în maşină, jumătate în afară. A fost foarte greu. Aşa a fost să fie, pentru că mașina în care o transportam pe mama spre spital a rămas fără benzină la doar 100 de metri de acesta. Am cărat-o pe braţe, dar n-a rezistat. M-am dezis de Dumnezeu pentru o perioadă, însă a fost doar o perioadă. Pentru că la un moment dat am spus ”Doamne, ajută-mă”, fără să-mi dau seama. Avem nevoie să credem într-o lumină protectoare”, a spus Andreea Marin, citată de wowbiz.ro.

Citeşte mai multe despre:   Andreea Marin,   accident,   Dumnezeu
 
 
Loading...