Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Mihaela Borcea a răbufnit. Adevărul GOL-GOLUȚ despre Cristi Borcea! Valentina Pelinel a izbucnit în LACRIMI ...

Mihaela Borcea a răbufnit. Adevărul GOL-GOLUȚ despre Cristi Borcea! Valentina Pelinel a izbucnit în LACRIMI ...

Un articol de: -
Monden

Telenovela din familia Borcea este departe de a se fi încheiat, mai ales după ce finul lui Gigi Becali a primit lovitura de grație de la judecători, care i-au refuzat eliberarea condiționată. Mihaela Borcea, prima sa soție, a oferit primele declarații după ce a aflat că fostul soț rămâne în arest. Afacerista a făcut mărturisiri emoționante despre tatăl copiilor ei.

Proiectele erau ale lui Cristi, el le-a dus mai departe. E vorba de echipă, am învăţat foarte multe de la el. Amândoi am învăţat pe parcursul anilor ce este bine şi cum este bine. Puterea asta vine de la Dumnezeu. Eu sunt obişnuită şi, atunci, normal că orice nu te doboară, te întăreşte. O femeie frumoasă şi deşteaptă nu trebuie să stea în saloanele de înfrumuseţare. Le poate face în cinci minute.  Copiii sunt ocupaţi cu şcolile şi încerc să-i îndrum, nu sunt o mamă perfectă, încerc să am o conversaţie, să le spun ce e bine. Pe tema fetelor nu prea stă de vorbă cu mine, dar cu mine nu, stă de vorbă cu tatăl lui. În primul rând mă consider prietenă. Nu voi face nimic din ceea ce ei nu doresc să facă. Dacă n-am făcut-o cât ei au fost mici, nu m-aş băga nici în alegerile lor. Ei trebuie să ştie ce şi cum. Le-am creat proprial or personalitate şi nu e nevoie să le spun eu să meargă pe drumul ăsta, le pot da un sfat, dar nu mai mult de atât”, a declarat Mihaela Borcea la un post TV.

O reacție vehementă a avut și actuala soție a lui Cristi Borcea, fotomodelul Valentina Pelinel. Aceasta a fost vizibil afectată de faptul că iubitul ei rămâne în arest, frumoasa vedetă izbucnind în lacrimi la auzul veștii. Totuși, la fel ca Mihaela Borcea, ea a anunțat că va lupta în continuare pentru ca soțului ei să i se facă dreptate și să poată reveni în libertate alături de copii.

Citeşte mai multe despre:   Gigi Becali,   Mihaela Borcea,   Valentina Pelinel,   familia Borcea,   Cristi
Loading...