Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Mihai Albu a făcut o nouă CUCERIRE! ACTUALA iubită seamănă IZBITOR cu Iulia Albu (FOTO)

Mihai Albu a făcut o nouă CUCERIRE! ACTUALA iubită seamănă IZBITOR cu Iulia Albu (FOTO)

Un articol de: -
Foto: Românica blues - WordPress.com Monden

Mihai Albu, Celbrul designer de pantofi a uitat perioada dificlă în urma divorțului de Iulia Albu, iar acum și-a refăcut viața în brațele unei frumoase tinere din  Bistrița-Năsăud, stabilită în Spania de mai mult timp. Mai mult de atât, se pare că relația lor merge destul de bine, ținând cont că a fost nașul surorii noi sale iubite, potrivit click.ro

Noua sa iubită, Alina de Micco este o femeie de afaceri, care și-a deschis o firmă de imobiliare în Palma de Mallorca. Alina, sora Ancăi Carcu a fost membră în PRM și a avut mai multe conflicte cu mai mulți politicieni, printre care se numără și Corneliu Vadim Tudor.

Designerul de pantofi s-a lăsat fotografiat alături de noua lui iubită, Alina împreună cu Ana Cârcu, la nunta ce a avut loc în Maramureș. Pentru că cei doi nu sunt cununați, Mihai și Alina au fost a doua pereche de nași ai surorii acesteia. Alina a ales o ținută nonconformistă, în stilul Iuliei Albu, fosta soţie a designerului de pantofi, și mai multe pălării.

În urma divorțului, Mihai Albu a ales să își ferească viața privată de ochii presei, preferând să nu se afișeze cu nicio altă femeie o perioadă de timp destul de lungă. Totuși, anul trecut, designerul a recunoscut la tv că în viața lui există cineva însă a preferat să fie discret pentru a-și proteja relația.

 „Da, am o relație. Ea nu este persoană publică, nici măcar nu este cetățean român. Am preferat să fim mai discreți pentru a ne proteja relația. Chiar dacă suntem încă în tatonări și așteptăm să trecem proba timpului, sper că se va transforma în ceva frumos. E normal să sper asta. Când vom fi pregătiți, amândoi, să ne asumăm relația, nu ne vom mai ascunde și vom apărea, împreună, în public, să vorbim despre noi. Atracție există, trebuie doar să avem răbdare să vedem ce ne va rezerva viitorul. Nu pot vorbi acum despre viitor, nu îmi pot permite, dar voi avea răbdare și, dacă ne ajută Dumnezeu, vom fi împreună pentru o perioadă lungă”, de spus Mihai Albu. 

 

Citeşte mai multe despre:   mihai albu,   iulia albu,   iubită,   pantofi
Loading...