Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Mira, traumatizată după accidentul rutier în care a fost implicată alături cu colegii de la DJ Project (FOTO)

Mira, traumatizată după accidentul rutier în care a fost implicată alături cu colegii de la DJ Project (FOTO)

Un articol de: -
Monden

Mira și-a făcut curaj să vorbească despre accidentul cumplit care era la un pas să-i răpească tinerețea și despre starea ei de sănătate actuală. Frumoasa cântăreață este recunoscătoare că a trecut cu viață de această experiență, însă a mărturisit că are momente când îi revin în minte clipele de coșmar. 

“Şi acum simt că am cioburi în faţa ochilor. Mă sperie să văd un TIR pe autostradă, întrebaţi-o pe mama cum fac când văd un TIR, rememorez încontinuu ce s-a întâmplat. Mă doare foarte tare spatele şi nu pot sta mult timp în picioare.  Nu pot să îmi ating nasul”, a afirmat Mira, potrivit Libertatea

”Mă mir că trăiesc. Am fost la doar 2 secunde faţă de moarte”, au fost vorbele colegului ei de trupă din DJ Project, Gino Manzotti.

Citeşte mai multe despre:   mira,   cântăreață,   stare de sănătate,   dj project
Loading...