Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Niculina Stoican NU a mai rezistat și a făcut ANUNȚUL cu LACRIMI ÎN OCHI! A ținut să se afle de la ea

Niculina Stoican NU a mai rezistat și a făcut ANUNȚUL cu LACRIMI ÎN OCHI! A ținut să se afle de la ea

Un articol de: -
Monden

Niculina Stoican NU a mai rezistat și a făcut ANUNȚUL cu LACRIMI ÎN OCHI! A ținut să se afle de la ea. Niculina Stoican a povestit cu lacrimi în ochi, la TV, că a trecut prin momente extrem de grele. Artista a vorbit despre perioada în care soţul ei a fost după gratii. Niculina a declarat că i-a fost extrem de greu, însă faptul că a avut susţinerea publicului a ajutat-o să meargă mai departe, conform Cancan.

”Trăiam cu atacuri de panică. Trăiam cu frica că în orice moment se poate întâmpla ceva rău. Adunasem atâta energie negativă încât mi-era frică să nu se întâmplă nimic rău. A muncit foarte mult. Când a aspus că a făcut doi ani şi jumătate de voluntariat, atunci instanţa a fost impresionată. A fost foarte greu! Eu aveam profesia mea, Vlad era la şcoală. Aveam proiectul cu apă plată în derulare. Soţul meu a intrat la închisoare când proiectul era la început. Eu am făcut totul. La turnat betoane, la zidit, la cărat gunoaie. Totul a fost munca mea! Însă de câte ori am urcat pe scenă, acolo era o vrajă. Eram extenuată, nimic altceva! Bunica mea care era disperată, era... Zicea: ”Bunico, tu i-ai scăpat pe toţi”. Mă întreba Bebe când vine acasă. O întrebam ce nevoie are ea să ştie, pentru că nici eu nu ştiu când se întoarce.
În noaptea aceea nu am putut să dorm. A venit fina mea cu mult mai devreme şi aşteptam. M-a sunat şi mi-a spus: ”Gata, să vii să mă iei”. A trebuit să merg să-l scot din penitenciar. El a avut foarte multe permisii şi a venit acasă. Nu trebuia să întârzii o secundă pentru că se considera evadare. Aşa şi acum: trebuia să iasă în secunda respectivă. Acum, el stătea şi mă aştepta şi eu nu mai ajungeam.

După ce a venit acasă, a trecut o perioadă în care a trebuit să ne acomodăm. El avea anumite tabieturi, se trezea la ora 05:00. A fost o perioadă în care am discutat, în care ne-am cunoscut din nou”, a povestit Niculina Stoican.

Citeşte mai multe despre:   Niculina Stoican,   LACRIMI ÎN OCHI,   Artista,   atacuri de panică,   gratii
Loading...