Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Noi afirmații ale tânărului din Cluj-Napoca, dat afară de la curs fiindcă avea părul prea lung

Noi afirmații ale tânărului din Cluj-Napoca, dat afară de la curs fiindcă avea părul prea lung

Un articol de: -
Monden

Tudor Helgiu, unul dintre elevii din Cluj-Napoca care au fost dați afară de la ore fiindcă aveau părul prea lung, a revenit cu o serie de afirmații despre sistemul de învățământ din România și despre felul în care au evoluat lucrurile de la scandalul de acum câteva săptămâni.

"Eu nu am dorit să devin celebru, uneori mă gândesc că este mai bine să nu fi făcut asta, dar am simţit că trebuia să spun ce am avut de spus. În momentul de faţă, încep deja să mă pregătesc pentru facultate, eu mi-aş dori să dau la Psihologie, însă în România este imposibil să fac bani în acest domeniu. Mă mai gândeam să fac IT, dar aş avea de recuperat multă matematică până la BAC. Mie mi se pare că în ţara noastră se predă mult prea multă materie şi informaţii care doar te încarcă, dar care nu îţi vor folosi mai târziu în viaţă, decât dacă doreşti să porneşti ceva chiar în acel domeniu", a mărturisit Tudor, elev în clasa a X a la Liceul Greco-Catolic „Inochentie Micu” din Cluj-Napoca, potrivit Cancan. 

”Regulile sunt bune, dar să aibă logică. Cred că dacă ai un tatuaj decent nu e o problemă să fie la vedere. Cerceii poţi să-i dai jos şi să le pui după şcoală. De când s-a întâmplat lucrul acesta nu s-a schimbat nimeni faţă de mine. Domnul director e deschis schimbării. Părinţii mei mi-au acordat multă încredere şi libertate. Eu de capul meu nu o să schimb nimic, dar noi putem. Materia e prea multă şi trebuie diluată puţin, Lumea tinde foarte mult să se plângă de chestii. În momentul acesta suntem în era Facebook-ului”, a adăugat elevul. 

Totul a început cu câteva săptămâni în urmă, când Tudor era prezent la ora de chimie și, la un moment dat, directorul a intrat în clasă și l-a rugat să iasă pe motiv că avea părul prea lung. 

Citeşte mai multe despre:   tudor helgiu,   cluj-napoca
Loading...