Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden O basarabeancă în cursa pentru finala Miss USSR UK: Vreau să fac auzit cuvântul MOLDOVA

O basarabeancă în cursa pentru finala Miss USSR UK: Vreau să fac auzit cuvântul MOLDOVA

Un articol de: -
Foto: EA.md Monden

Moldoveanca Irina Rotari declara în 2015 că va reprezenta Republica Moldova la Miss World Peace, o competiție care are loc în China și Regiunea Administrativă Specială Hong Kong.

La numai un an și jumătate de când a făcut această declarație, frumoasa moldoveancă Irina este în cursa pentru un alt titlu, în cadrul concursului Miss USSR UK, desfășurat în Regatul Unit. În urma concursului, basarabeancă s-a stabilit la Londra, iar acum își dorește ca oamenii să o susțină, inclusiv pe cei din diasporă cu voturi virtuale pentru a se clasa în top 6 concurente din finala de sâmbătă, potrivit agora.md.

„Am oportunitatea să fiu printre concurentele finaliste la Miss USSR UK. Vreau să fac auzit cuvântul MOLDOVA în întreaga lume, dar din păcate nu prea am susținere din partea poporului nostru. Sunt deja în finala competiției, dar am nevoie de voturi ca să ajung cât mai departe. Dacă moldovenii noștri ar înțelege cât de mult contează sprijinul lor, poate că aș avea mai multe șanse”, a declarat Irina.


 

Loading...