Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Octogenarii adolescenți: CELEBRII actori Robert Redford și Jane Fonda, din nou ÎMPREUNĂ după 50 de ani! (VIDEO)

Octogenarii adolescenți: CELEBRII actori Robert Redford și Jane Fonda, din nou ÎMPREUNĂ după 50 de ani! (VIDEO)

Un articol de: -
Monden

La 50 de ani de la turnarea comediei romantice Desculț în parc (1967), Jane Fonda (80 ani) și Robert Redford (81 ani) vor juca din nou împreună în Our Souls at Night (al patrulea din istoria lor comună).

Octogenarii adolescenți se reîntâlnesc pe ecran într-o poveste de iubire, adaptare a best-seller-ului omonim al lui Kent Haruf. 

Romanul începe cu vizita pe care Addie Moore i-o face într-o seară vecinului ei Louis Waters și cu propunerea surprinzătoare de a începe să doarmă împreună, fără sex, doar pentru a vorbi pe întuneric și să-și ofere confortul unei prezențe reale și al unui somn liniștit. Firește că nu se știau atât de bine, dar ea decide să spună pe loc ceea ce-și dorește cu adevărat. E o premisă neobișnuită, multe femei n-ar fi atât de directe, dar trebuie să fie reconfortant să-i vedem pe cei doi, noapte de noapte, trecând prin stânjeneli, intimitate și conectare profundă.

Octogenarii adolescenți: CELEBRII actori Robert Redford și Jane Fonda, din nou ÎMPREUNĂ după 50 de ani!

Într-un interviu acordat în luna martie, Jane Fonda mărturisea că s-a îndrăgostit de Redford de câte ori au jucat împreună, scrie Digi 24. Iată că acum, când amândoi sunt octogenari, au ocazia să simtă din nou fiorul adolescentin al flirtului, fie și numai pe platoul de filmare.

Avanpremiera filmului va avea loc la 1 septembrie, la Festivalul de la Veneția, acolo unde cei doi protagoniști vor fi premiaţi anul acesta cu Leul de Aur pentru întreaga carieră.

Premiera ca avea loc pe 29 septembrie, pe rețeaua Netflix.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Robert Redford ,   Jane Fonda,   The Fault in Our Stars,   Netflix
Loading...