Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Parapsihologul Madame Lenoir: Oamenii nu ar trebui să se teamă de moarte

Parapsihologul Madame Lenoir: Oamenii nu ar trebui să se teamă de moarte

Cele mai bune momente din emisiunea “360 de grade”, moderată de Alina Badic, sunt difuzate de postul B1 TV. Temele ediției redifuzată luni au fost mesajele din lumea de dincolo si fenomenul de moarte clinică.
 

Invitată în cadrul emisiunii, “360 de grade”, parapsihologul Madame Lenoir a vorbit despre propria experiență a morții clinice cât și despre ideea morții clinice.

Aceasta crede ca oamenilor nu se tem de moarte ci de violența ce o precede. "Dacă mori înainte să îți termini ce ai ai de făcut aici (...) Moartea este o trecere, o trecere către altă lume. Dacii râdeau de moarte, nu știu de ce noi ne temem" a declarat parapsihologul.

Despre frica de moarte


Emisiunea "360 de grade" este un talk-show în care sunt dezbătute subiecte incitante precum cele legate de droguri, exorcizare, dezastre aviatice, premoniții, jocuri de noroc, căsătoriile mixte, religiozitate și multe altele.

Citeşte mai multe despre:   360 de grade,   Madame Lenoir,   moarte clinica,   mesaje de dincolo
Loading...