Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Premiile BAFTA 2017: Comedia muzicală "La La Land" a obţinut cinci trofee, inclusiv cel pentru cel mai bun film. LISTA COMPLETĂ A CÂȘTIGĂTORILOR (VIDEO)

Premiile BAFTA 2017: Comedia muzicală "La La Land" a obţinut cinci trofee, inclusiv cel pentru cel mai bun film. LISTA COMPLETĂ A CÂȘTIGĂTORILOR (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: awardsdaily.com Monden

"Oscarurile britanice" şi-au desemnat câştigătorii cu două săptămâni înainte de premiile Academiei Americane. Comedia muzicală "La La Land" a dominat gala premiilor BAFTA şi a obţinut cinci premii, inclusiv cel pentru cel mai bun film. La categoria celui mai bun film străin, premiul a revenit peliculei " Fiul lui Saul", în care joacă şi actorul roman Levente Molnar, informează B1 TV. 

O nouă seară magică pentru echipa care a lucrat la filmul "La La Land". Musicalul a reuşit să adune nu mai puţin de cinci din cele opt premii posibile la ediţia din acest an a premiilor considerate a fi "Oscarurile Britanice". Filmul romantic a obţinut succesul pentru cel mai bun film, cel mai bun regizor, cea mai bună coloană sonoră, cea mai bună imagine şi cea mai bună actriţă în rol principal, Emma Stone.

Premiile BAFTA 2017: Comedia muzicală "La La Land" a obţinut cinci premii, inclusiv cel pentru cel mai bun film

După câştigarea premiului, vedeta de la Hollywood a susţinut un discurs emoţionant, în care a făcut un nou apel la unitate.

”Într-o perioadă în care toată lumea este aşa dezbinată cred că este ceva cu adevărat special că ne-am reunite graţie BAFTA pentru a sărbători efectele pozitive…îmi cer scuze, nu îmi găsesc cuvintele…cadoul pozitiv al creativităţii şi cum poate ajuta depăşi graniţele şi să ajute oamenii să se simtă mai puţin singuri”, a spus Emma Stone. 

Partenerul său din "La La Land", Ryan Gosling, a trebuit să se recunoască învins la categoria "Cel mai bun actor în rol principal". Casey Affleck a reuşit să plece acasă cu această distincţie după rolul său din drama "Manchester by the Sea".

”Motivul pentru care fac actorie este că atunci când eram copil, mama  mă lua cu ea la întâlnire pentru Alcoolici Anonimi pentru copii unor astfel de părinţi şi eram mulţi copii acolo care imitau comportamentul persoanelor acasă. Era terapie şi asta a fost pentru mine încă de atunci”, a spus Casey Affleck

Premiul pentru cel mai bun film străin a revenit peliculei maghiare "Fiul lui Saul", în care joacă actorul clujean Levente Molnar. Printre filmele învinse s-a numărat şi "Toni Erdmann", filmat în România şi unul dintre favoritele la Oscar pentru această categorie. 

La categoria cel mai bun film britanic a câştigat "Eu, Daniel Blake", în timp ce "Kubo and the Two Strings" a obţinut premiul pentru cea mai bună animaţie a anului.

IATĂ LISTA COMPLETĂ A CÂȘTIGĂTORILOR

Cel mai bun film: "La La Land"

Cel mai bun film britanic: "I, Daniel Blake"

Cel mai bun regizor: Damien Chazelle

Cel mai bun actor în rol principal: Casey Affleck ("Manchester by the Sea")

Cea mai bună actriță în rol principal: Emma Stone ("La La Land")

Cel mai bun actor în rol secundar: Dev Patel ("Lion")

Cea mai bună actriță în rol secundar: Viola Davis ("Fences")

Cel mai promițător actor (votat de public): Tom Holland

Cel mai bun debut al unui regizor, scenarist sau producător britanic: "Under the Shadow" (Babak Anvari — scenarist/regizor, Emily Leo, Oliver Roskill, Lucan Toh — producători)

Cel mai bun film într-o limbă străină: "Son of Saul" (Laszlo Nemes)

Cel mai bun documentar: "13th" (Ava Duvernay)

Cel mai bun film de animație: "Kubo and the Two Strings"

Cel mai bun scenariu original: Kenneth Lonergan ("Manchester by the Sea")

Cel mai bun scenariu adaptat: Luke Davies ("Lion")

Cea mai bună muzică originală: Justin Hurwitz ("La La Land")

Cea mai bună imagine: Linus Sandgren ("La La Land")

Cel mai bun montaj: John Gilbert ("Hacksaw Ridge")

Cele mai bune costume: Madeline Fontaine ("Jackie")

Cel mai bun sunet: "Arrival"

Cele mai bune efecte vizuale: "The Jungle Book"

Cel mai bun scurt-metraj de animație britanic: "A Love Story"

Cel mai bun scurt-metraj britanic: "Home"

Cel mai bun machiaj și cele mai bune coafuri: "Florence Foster Jenkins"

Cel mai bun design de producție: "Fantastic Beasts and Where to Find Them".

Citeşte mai multe despre:   premiile Bafta,   la la land,   cel mai bun film,   BAFTA 2017
Loading...