Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Promovează Mihai Bendeac VIOLUL?! Clipul despre siluirea Anei Maria Mocanu pentru care ar putea fi scos de pe TV (VIDEO)

Promovează Mihai Bendeac VIOLUL?! Clipul despre siluirea Anei Maria Mocanu pentru care ar putea fi scos de pe TV (VIDEO)

Un articol de: -
Monden

Mihai Bendeac este implicat într-un scandal online uriaș din cauza unor afirmații pe care le-a făcut cu doi ani în urmă despre o fostă asistentă tv. Actorul a luat în derâdere mărturiile Anei Maria Mocanu, care a povestit una dintre traumele din adolescență provocate de un viol.

Bendeac s-a filmat în timp ce citea mărturiile asistentei tv și râdea de mama focului, lucru care i-a deranjat foarte tare pe internauți și au început un adevărat scandal. Aceștia au propus să fie semnată o petiție prin care actorul să fie dat afara de la postul de televiziune la care lucrează, pe motiv că promovează violul.

Nici măcar acestă experiență nu l-a făcut pe Mihai Bendeac să renunțe la umor. Acesta a pus o postare pe pagina lui de Facebook, în care își încurajează fanii, în mod ironic, să semneze petiția respectivă.

"Eu am semnat! Dacă mă iubiți, semnați și voi! Ana Maria Mocanu chiar voia să fie ajutată la lecții! Filmulețul meu de pe FaceBook, Mișto-ul meu, sunt un abuz! #metoo", a scris Bendeac pe Facebook.

Mai jos puteți viziona clipul care a creat isterie pe internet. 

 

Citeşte mai multe despre:   mihai bendeac,   asistentă,   ana maria mocanu,   facebook
Loading...