Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Radu Banciu: Radu Mazăre nu mai aduce dansatoare brazilience pentru că a fost pălmuit de peștii lor în Brazilia

Radu Banciu: Radu Mazăre nu mai aduce dansatoare brazilience pentru că a fost pălmuit de peștii lor în Brazilia

Jurnalistul Radu Banciu a comentat, miercuri, în cadrul emisiunii „Lumea lui Banciu” difuzată de B1 TV, decizia primarului constănțean Radu Mazăre de a nu mai aduce dansatoare din Brazilia pentru că au cerut un preț mai mare decât posibilitățile sale financiare, arătând că motivul acestei decizii îl reprezintă faptul că edilul ar fi avut probleme în Brazilia, cu cei care controlează activitatea fetelor.

„Mazăre nu mai aduce brazilience pentru că sunt prea scumpe. De fapt el e a avut niște probleme prin Brazilia, unde l-au pălmuit niste pești pentru că s-a luat de curvele lor. Nu a vrut să se mai frigă o dată cu astea? El a crezut că se duce acolo și o ia pe care vrea, cum e la noi. Acum aduce din Madagascar, unde dă 100 de euro și o ia pe care vra. Cu 100 de euro o iei și pe Tonciu”, a spus jurnalistul.

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre a renunțat la folosirea de brazilience pentru deschiderea evenimentelor estivale, iar după după un sejur de Paşti petrecut în Madagascar, a avut timp să constate că localnicele de acolo sunt mai ieftine ca mână de muncă decât cele aduse de peste Atlantic.

Radu Banciu, despre Radu Mazăre
Embed:


Citeşte mai multe despre:   radu mazare,   Radu Banciu,   brazilience,   dansatoare,   palmuit,   pesti,   brazilia
Loading...