Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden S-a trezit cu găuri în picioare. Ce a făcut înainte să adoarmă

S-a trezit cu găuri în picioare. Ce a făcut înainte să adoarmă

Un articol de: -
Monden

O tânără de 27 de ani pe nume Andress Ursach a trecut printr-o experienţă greu de imaginat. Femeia s-a trezit din somn şi a observat că are răni pe toată suprafaţa picioarelor.

Femeia şi-a dorit mereu să aibă un fizic de invidiat drept pentru care a apelat la bisturiul esteticienilor şi a ales să îşi facă mai multe intervenţii la nivelul picioarelor. La doar câteva săptămâni de la intervenţii, a fost internată de urgență la spital.

Femeia a început să simtă mâncărimi severe în tot corpul. A ajuns la spital și medicii i-au investigat picioarele. Apoi s-a trezit cu găuri în picioare.

Descoperirea medicilor a fost uluitoare: infecția cauzată de implanturile în posterior era atât de mare, încât substanțele din corp îi mâncau carnea la propriu. Tânăra urmează acum un tratament special și nu poate să umble deloc. Este cea mai cumplită experiență prin care a trecut până acum.

Citeşte mai multe despre:   picioare,   bisturiu,   intervenţii ,   implanturi
Loading...