Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden SCANDAL la Casa Regală: Unchiul lui Kate Middleton pledează VINOVAT pentru VIOLENŢE conjugale

SCANDAL la Casa Regală: Unchiul lui Kate Middleton pledează VINOVAT pentru VIOLENŢE conjugale

Un articol de: -
Monden

Se întâmplă şi la case (regale) mai mari! Unchiul lui Kate Middleton, soția prințului William, a recunoscut marți, în fața justiției britanice, că și-a lovit soția într-o seară, când cei doi se întorceau acasă de la o gală caritabilă, relatează AFP, citată de Agerpres.

Gary Goldsmith, de 52 de ani, și-a lovit soția, pe Julie-Ann Goldsmith, la 13 octombrie, la puțin timp după ora unu, în fața domiciliului lor din Londra, după ce s-a certat cu ea în taxiul care i-a adus acasă.

"Ei au ieșit din taxi și șoferul a spus că d-na Goldsmith și-a pălmuit soțul", a declarat în fața audienței procuroarea Kate Shilton.

Goldsmith a ripostat atunci și a lovit-o "violent" în față, cu "un croșeu de stânga", a adăugat procuroarea.

Lovită puternic, d-na Goldsmith "a căzut pe spate", rămânând inconștientă circa 15 secunde înainte de a-și recăpăta luciditatea și a începe să plângă.

Unchiul lui Kate Middleton a pledat vinovat marți, dar până la aflarea pedepsei mai are de aşteptat câteva zile, judecători urmând să se pronunţe pe  21 noiembrie.

Chiar dacă este exclusă pedeapsa cu închisoarea, judecătoarea Emma Arbuthnot  a dat asigurări că "examinează serios mijloacele" care vor permite "apărarea acestei femei de acest bărbat".

Gary Goldsmith este fratele mai mic al lui Carole Middleton, mama ducesei de Cambridge.

 

 

Loading...