Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden SCANDAL! Mihaela Rădulescu a primit ultimatum de la şefii PRO TV, după indirecta dată Andreei Marin

SCANDAL! Mihaela Rădulescu a primit ultimatum de la şefii PRO TV, după indirecta dată Andreei Marin

Un articol de: -
foto: Cancan.ro Monden

După ce Mihaela Rădulescu și Andreea Marin au aflat că vor împărți aceeași emisiune, amândouă divele s-au grăbit să anunțe că nu au nimic împotrivă și că totul va fi în regulă. Cu toate acestea, conform Cancan, Mihaela Rădulescu nu a fost întrebată dacă este de acord, așa cum ar fi declarat în presă.

Aparent, s-ar fi luat în calcul înlocuirea acesteia cu o altă prezentatoare după scandalurile anterioare (atacul la comunitatea LGBT). Sursele au declarat că Mihaela Rădulescu a prins un nou contract la noroc, fiindcă nu s-a putut ajunge la un acord cu celelalte nume contactate.

”Am fost întrebată dacă sunt de acord. Evident, am zis da fără rezerve. La muncă sunt colegă perfectă, acolo nu e nevoie să fim şi prieteni, ci să tragem toţi în aceeaşi direcţie, musai a succesului profesional. Eu aşa am văzut mereu lucrurile, pentru asta am fost mereu apreciată şi respectată de toţi cei cu care am lucrat şi lucrez”, a declarat Mihaela Rădulescu după anunţul că ea şi rivala sa, Andreea Marin, vor colabora în cadrul emisiunii-concurs “Uite cine dansează”.

Andreea Marin a vorbit cu eleganţă, aşa cum a obişnuit, despre viitoarea colaborare cu Mihaela Rădulescu. "Nu ne-am întâlnit încă, dar din perspectiva mea vă puteţi aştepta doar la normalitate, maturitate şi profesionalism. Nu ştiu ce vor să vadă alţii, dar ştiu ce pot eu să ofer: eleganţă în atitudine şi concentrare pe ce am eu de făcut. Rolul juraţilor e foarte important în acest show şi îmi asum faptul că prioritatea mea e să-mi canalizez atenţia asupra concurenţilor şi să comunic bine cu juriul. Fiecare om din această echipă mare, sunt convinsă, va pune umărul pentru ca, împreună, să creăm un succes", a declarat “Zâna Surprizelor”.

Citeşte mai multe despre:   Mihaela Radulescu,   prezentatoare,   scandal,   Andreea Marin
Loading...