Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Se întâmplă după 10 ani de căsnicie. Anunţul făcut de Cristi şi Adelina Chivu: "GATA, S-A TERMINAT!"

Se întâmplă după 10 ani de căsnicie. Anunţul făcut de Cristi şi Adelina Chivu: "GATA, S-A TERMINAT!"

Un articol de: -
Monden

Din păcate, se întâmplă după 10 ani de căsnicie. Anunţul făcut de Cristi şi Adelina Chivu: "GATA, S-A TERMINAT!" Cei doi au ajuns în punctul în care nu se mai poate face nimic, iar alegerea este imperios necesară. 

Cristi Chivu este decis să rupă orice legătură cu România, fiind gata să-şi vîndă toate proprietăţile de aici şi să se stabilească definitiv în Italia sau în SUA. 
 „Va renunţă la absolut tot ce deţine în România! Case, apartamente, terenuri… Le vinde pe toate! Nu vrea să mai fie legat de nimic. Este decis să înceapă o nouă viaţă în Statele Unite sau Italia. Nu mai vrea să rămînă aici. Va veni doar în vizită. A scos, deja, mai multe proprietăţi la vânzare. După ce scapă de ele, va părăsi ţară. Vinde absolut tot! Chiar şi sub preţul pieţei. Ţelul lui este să scape de toate lucrurile pe care le are în România şi să-şi continue viaţă în altă parte. Este foarte dezamăgit de tot ce se întîmplă aici. Preferă să trăiască departe de situaţia de aici”, a povestit, pentru presă, un apropiat al lui Cristi Chivu.

Citeşte mai multe despre:   Adelina Chivu,   Chivu
Loading...