Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden "SULTANUL DE LA MALUL MĂRII" se întoarce! Pe ritmuri orientale şi înconjurat de domnişoare, Mazăre a făcut spectacol pe litoral (VIDEO)

"SULTANUL DE LA MALUL MĂRII" se întoarce! Pe ritmuri orientale şi înconjurat de domnişoare, Mazăre a făcut spectacol pe litoral (VIDEO)

Un articol de: -
Monden

Radu Mazăre sărbătoreşte că a scăpat de închisoare pe ritmuri orientale. Fostul edil al Constanţei a petrecut până în zori într-un club din Constanţa, înconjurat de tinere. Şi dacă în imaginile de dinainte de pronunţarea sentinţei părea abătut, acum Mazăre s-a distrat ca în vremurile când era poreclit "Sultanul de la malul mării".

"SULTANUL DE LA MALUL MĂRII" se întoarce! Pe ritmuri orientale şi înconjurat de domnişoare, Mazăre a făcut spectacol pe litoral

Viaţa de om liber e frumoasă. Iar Radu Mazăre ştie asta mai bine ca oricine. Pe ritmuri orientale şi înconjurat de domnişoare numai una şi una, fostul edil a avut ce sărbători. După ce procurorii l-au acuzat că, împreună cu alte persoane ar fi cauzat un prejudiciu de peste 100 de milioane de euro în sdosarul retrocedărilor plajelor, instanţa a decis: 4 ani, dar cu suspendare.

Fără grija închisorii, Mazăre s-a simţit în club ca peştele în apă şi a dansat până dimineaţa.

 

 

Citeşte mai multe despre:   Radu Mazăre,   închisoare,   Constanţa,   edil,   primar,   Sultanul
Loading...