Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden TELENOVELĂ în PSD: Un fost deputat şi-a recunoscut fiul SECRET de 37 de ani

TELENOVELĂ în PSD: Un fost deputat şi-a recunoscut fiul SECRET de 37 de ani

Un articol de: -
Foto: unjr.ro Monden

Mădălin Voicu şi-a recunoscut fiul secret de 37 de ani, în urma unui proces derulat la Judecătoria Sectorului 2, în care a avut calitatea de pârât, notează cancan.ro.

Magistrații au închis dosarul ”Ia act de recunoaşterea de paternitate formulată de pârâtul VOICU MĂDĂLIN ŞTEFAN cu privire la reclamantul DAN BOGDAN. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare”.

Cu alte cuvinte, oficial, Mădălin Voicu a fost stabilit ca fiind tatăl lui Bogdan, acum în vârstă de 37 de ani. Oricum, Voicu, în prezent secretar de stat la Ministerul Culturii, l-a prezentat public de mult timp ca find fiul său.

”Nu a fost vorba de un proces, căci nu m-am prezentat. Avocatul meu s-a ocupat de tot, cu documente, a fost doar o procedură. Nu e nici un secret, nu am ascuns niciodată că e fiul meu, ba chiar l-am luat cu mine pe la emisiuni încă de acum 15 ani. Practic, l-am recunoscut în acte ca fiind fiul meu. Băiatul vrea să se însoare, eram hotărât să fac asta de mult, discuţiile sunt de ceva vreme, acesta a fost doar un motiv în plus. Am ales acest moment pentru că mi s-a părut ca un fel de cadou pentru el, un cadou de nuntă, pentru a-l trece în panoplia familiei Voicu în mod oficial, cu nume, cu bagaje, cu tot. S-ar fi întâmplat oricum, dar m-am gândit că este o ocazie potrivită” a explicat Mădălin Voicu, citat de cancan.ro.

Citeşte mai multe despre:   Mădălin Voicu,   recunoscut,   fiul secret,   proces,   paternitate,   DAN BOGDAN
Loading...