Top 5 cele mai slabe vedete din România: Cum își ajustează silueta Bianca Drăgușanu sau Daniela Crudu (VIDEO)
Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Monden Top 5 cele mai slabe vedete din România: Cum își ajustează silueta Bianca Drăgușanu sau Daniela Crudu (VIDEO)

Top 5 cele mai slabe vedete din România: Cum își ajustează silueta Bianca Drăgușanu sau Daniela Crudu (VIDEO)

Au slăbit vedetele de abia le mai poţi vedea la televizor! Şi asta pe fondul unor reţete exagerate pe care le urmează pentru ajustarea siluetei. Într-un top 5 Daniela Crudu, Bianca Draguşanu, Mădălina Pamfile, Cosmina Păsărin sau Xonia oferă secrete nebănuite pentru fizicul lor de astăzi. Iar când raportul înălţime greutate este unul evident cel mai bine te uiţi la fosta blondă a lui Bote.

Bianca Drăguşanu este şi ea recunoscută pentru o siluetă trasă prin inel. Vedeta a discutat de multe ori despre ulcerul şi diabetul de care suferă, afecţiuni provocate de înfometare. Iubita lui Victor Slav cântăreşte 56 de kilograme şi are o înălţime de 1,80 m.

Iar iubita fotbalistului Mihai Costea, Daniela Crudu, nu a putut suporta momentele cand era criticat pentru surplusul de kilograme. Acum a cazut în extrema cealaltă. Bruneta a ajuns să cântărească numai 50 kg, la o înălţime de 1,72 m.

Şi o fostă iubită de fotbalist a avut probleme de sănătate din cauza înfometării. Mădălina Pamfile s-a iubit cu stelistul Gabi Matei iar în zilele noastre cântăreşte 51 de kilograme şi are o înălţime de 1,78 m.

Cosmina Păsărin a venit cu argumente pentru cei care au acuzat-o că este anorexică. Acestea au fost legate de o alimentaţie sănătoasă, bazată pe fructe, legume şi iaurturi. Acum , Cosmina cântăreşte 54 de kilograme la 1,70 m.

Pentru Xonia schimbările de siluetă au fost diverse şi a ajuns să fie anorexică, în adolescenţă. Născută şi crescută în Australia, Xonia a studiat baletul până la vârsta de 16 ani, iar dorinţa de a atinge perfecţiunea era atât de mare încât se înfometa, ajungând şi la 38 de kilograme. Acum, cântăreaţa cântăreşte 47 de kilograme şi are 1, 65 m înălţime.

Top 5 cele mai slabe vedete
Embed:

 

Citeşte mai multe despre:   Romania,   Bianca Dragusanu,   Daniela Crudu
 
 
Loading...