Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Tuncay a RECUNOSCUT relația cu ASISTENTA: Andreea Marin va avea o CRIZĂ DE NERVI (FOTO)

Tuncay a RECUNOSCUT relația cu ASISTENTA: Andreea Marin va avea o CRIZĂ DE NERVI (FOTO)

Un articol de: -
Monden

Tuncay Ozturk a decis să vorbească deschis despre relația pe care o are cu Sandra, asistenta lui.

După divorț, cei doi au fost văzuți de nenumărate ori împreună, astfel că s-a vehiculat că ar avea o relație.

Deși amândoi au spus mereu că nu este adevărat, Tuncay a decis să vorbească despre acest subiect și despre femeia care i-a fost alături mult timp.

Fostul soț al Andreei Marin a scris un mesaj pe Facebook în care îi face o caracterizare Sandrei, asistenta sa, având doar cuvinte de laude la adresa ei. Împreună cu mesajul, Tuncay a postat și o fotografie amuzantă cu cei doi, murdari pe față, și foarte veseli.

Aceasta urmează să plece în Anglia, iar Tuncay a vrut prin acest mesaj să-și ia la revedere de la ea.

El a precizat că nu există nicio altă relație între ei mai mult decât una de prietenie și chiar a mulțumit iubitului Sandrei și familiei pentru că au înțeles că ce se scrie în presă sunt doar zvonuri și că au avut încredere în relația lor de prietenie.

“Am trecut prin multe împreună, bune și rele, iar pe lângă faptul că m-a ajutat foarte mult la serviciu, între timp, mi-a devenit și cea mai bună prietenă.

Multe minciuni au fost la mijloc după divorț, despre mine și ea, însă prietenul ei și familia, nu au luat în seamă toate acestea și au mers în continuare pe drumul lor. Le mulțumesc si ar trebui să fie mândri de faptul că au crescut o fată minunată. Aș vrea să îi mulțumesc și iubitului ei pentru sprijinul pe care i l-a acordat în tot timpul acesta și pentru că a dat dovadă de multă eleganță, ținând cont de știrile apărute.

Vreau să îi mulțumesc Sandrei pentru tot ce a făcut pentru mine. Sunt sigur că nu multe persoane ar fi reușit să se mențină puternice în fața acestor îmbârligături.

Dar acum este timpul pentru următorul nivel în viața Sandrei și anume, mutarea în Anglia, alături de prietenul ei.

Probabil pentru câțiva nu este o surpriză deoarece s-a mai scris în presă despre acest subiect acum câteva luni iar momentul acesta, a și venit, din păcate.

Sunt supărat deoarece pierd o persoană foarte bună, drept colegă, dar pe de altă parte, sunt fericit pentru că am câștigat o prietenă adevărată.

Aseară am petrecut până dimineață cu toții, alături de prieteni, dar nu în semn de "la revedere" ci în cinstea unei bune prietenii de durată.

Iar astăzi, este ultima zi a Sandrei la serviciu. Îi doresc numai bine și sănătate și sper ca totul să decurga bine în Anglia pentru ei doi, deoarece merită fericire din plin și multe bucurii”, a scris Tuncay Ozturk pe Facebook.

 

 

 

Citeşte mai multe despre:   tuncay ozturk,   Andreea Marin,   relație,   asistentă,   prietenă
Loading...