Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Monden Un cunoscut interlop român, amenințări îngrozitoare: S-a dus inclusiv la școală peste un copil de clasa a V-a (VIDEO)

Un cunoscut interlop român, amenințări îngrozitoare: S-a dus inclusiv la școală peste un copil de clasa a V-a (VIDEO)

Un articol de: -
Monden

"Pablo Escobar" de România întrece orice limită. Vasile Ciobanu, sau traficantul de droguri al vedetelor, aşa cum mai este el cunoscut, s-a filmat în faţa unei şcolii în timp ce o ameninţa pe o elevă şi pe părinţii ei. Totul ar fi pornit de la un conflict pe care Ciobanu l-a avut cu tatăl fetei, agent de pază într-un club de noapte din Bucureşti. În loc să îşi rezolve problemele pe cale legală, Ciobanu a recurs la aminţări şi intimidare. Traficantul a trimis înregistrarea părinţilor fetei, pentru a le arata că vorbeşte serios.

Fară să se gândească la consecinţe, Vasile Ciobanu a ameninţat un copil, chiar la şcoala la care învaţă. Prima dată, bărbatul se asigură că a nimerit unde trebuie. După ce s-a convins că e la locul potrivit a început avalanşa de injurii.  

Cearta dintre dealerul de droguri al celebrităţilor şi bodyguard ar fi început acum câteva zile.  El Magico Ray, cum mai este cunoscut Ciobanu, a avut o altercaţie cu un bodyguard de la un celebru club din Bucureşti.  Supărat de atitudinea agentului de securitate, dealerul a promis că se răzbună. 

Un cunoscut interlop român, amenințări îngrozitoare: S-a dus inclusiv la școală peste un copil de clasa a V-a

"Escobar" a început să posteze o serie de mesaje pe o reţea de socializare prin care îşi anunţa intenţiile. 

"Nu am deranjat pe nimeni niciodată şi v-am şi cinstit.(...) Te voi întâlni şi pe tine, stai liniştit... Nu mai pune lumea să mă sune, asumă-ţi ce ai făcut. Dacă eşti aşa tare, toţi ştiu unde stau (...). Te aştept cu drag..." , a scris într-unul dintre mesaje

Vasile Ciobanu spune că de vină pentru conflict ar fi agentul de securitate, care ar fi agresat o femeie.

Prietenii bodyguardului spun însă altceva:

"Băiatul a fost chemat în club de nişte colegi, pentru că în club era o altercaţie. "Raj" ameninţa cu cuţitul la gât un client de etnie turcă. Bodyguardul a intervenit şi l-a invitat afară din incinta clubului pe "Raj", pentru că era recalcitrant. În plus, nu avea nici comportamentul unui om normal, probabil era sub influenţa alcoolului sau a unor substanţe interzise. Afară, "Raj" a continuat să fie violent. Bodyguardul a fost ameninţat cu briceagul şi i s-a spus că va fi tăiat atât el, cât şi familia sa.", povestește un martor.

Ameninţările au culminat cu vizita mafiotului la şcoala la care învaţă copilul bodyguardului. Îngroziţi, părinţii fetei nu ştiu ce să mai facă pentru a scăpa de furia lui Ciobanu. 

Citeşte mai multe despre:   traficant,   Vasile Ciobanu,   Pablo Escobar,   amenințări
Loading...