Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Anunț de ultimă oră al Gabrielei Firea. Ce document important a semnat Primarul General al Capitalei

Anunț de ultimă oră al Gabrielei Firea. Ce document important a semnat Primarul General al Capitalei

Un articol de: -
Politică

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a făcut un anunț extrem de important privind construirea Spitalului Metropolitan.

Edilul a inițiat pe site-ul www.petitieonline.com, o petiție prin care se strâng semnături în favoarea construirii acestei unități spitalicești, fiind totodată și primul semnatar al petiției, potrivit unui comunicat al Primăriei Municipiului București.

Astfel, cei care doresc să susțină construirea Spitalului Metropolitan și a Universității de Medicină și Farmacie într-o zonă care respectă standardele europene, în proximitatea aeroportului, a autostrăzii, a transportului public subteran și de suprafață, cu rețele de utilități funcționale, pot semna petiția online la adresa de aici.

"Așa cum am promis la ultima ședință de Consiliu, în care proiectul Spitalului Metropolitan a fost blocat din considerente politice de către consilierii PNL și USR, voi face tot ce îmi stă în putință pentru ca acest spital să fie construit. Un spital nou, construit de la zero, prezintă multiple avantaje, întrucât pot fi asigurate din start circuite medicale și condiții igienico-sanitare la cele mai înalte standarde", a declarat Primarul General, Gabriela Firea, potrivit sursei citate.

 

 
 
Loading...