Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Apucături mafiote în Parlament. Deputatul ”Mitralieră”: Nu vrei dumneata să te întâlnești cu mine în mod privat? Ia toată gașca voastră că și așa nu faceți niciunul față!

Apucături mafiote în Parlament. Deputatul ”Mitralieră”: Nu vrei dumneata să te întâlnești cu mine în mod privat? Ia toată gașca voastră că și așa nu faceți niciunul față!

Un articol de: -
Politică

A fost scandal mare miercuri, în Parlament, și nu doar în plenul Camerei Deputaților. În Comisia de Transporturi a aceiași Camere a fost discutată inițiativa ca parlamentarii să beneficieze de girofar. De fapt, discuția a fost doar în plan. În realitate, a fost un schimb de replici acide în care aleșii USR s-au opus acestei inițiative, iar parte din deputații majorității s-au arătat mai mult decât deranjați că cei din Opoziție îndrăznesc să nu le cânte-n strună. 

Deputatul ”Mitralieră”, Cătălin Rădulescu, l-a amenințat pe Cătălin Drulă (USR), susținând că acesta a mințit când a afirmat public că el și Marius Bota (PSD) au cerut girofar pentru aleșii poporului, informează money.ro.

”Domnule Drulă, nu vrei dumneata să te întâlnești cu mine în mod privat, să-mi spui mie de Hummer, ca să avem o discuție, dacă vrei, amândoi! Te rog eu, dacă vrei, discută cu mine. Puteți să veniți chiar amândoi! Mai luați-vă toată gașca aia a voastră, că și așa nu faceți niciunul față!”, s-a răstit Rădulescu la Drulă.

Totul în contextul în care, săptămâna trecută, Cătălin Drulă a declarat că Marius Bota și Cătălin Rădulescu au depus un amendament potrivit căruia parlamentarii vor avea dreptul la girofar și că deputatul PSD Cătălin Rădulescu a afirmat că nu poate conduce o mașină Hummer cu permis de categoria auto B.

”De ce posesorii de Hummer au nevoie de categoria C la permis? Domnii sunt în permanență preocupați nu de interesul public și de cauze publice, ci de probleme personale. Domnul Rădulescu a propus ca un anumit tip de vehicule militare să poată fi condus cu B-ul, înțeleg că dumnealui a avut o problemă personală”, acuzase atunci Drulă.

 
 
Loading...