Un alt fost ministru trece în tabăra lui Ponta. ‘PSD se dovedeşte a fi un partid de mafioţi fără limite. Tandemul Dragnea – Dancilă este cea mai mare catastrofă’

Un alt fost ministru trece în tabăra lui Ponta. 'PSD se dovedeşte a fi un partid de mafioţi fără limite. Tandemul Dragnea - Dancilă este cea mai mare catastrofă'

După plecările lui Nicolae Bănicioiu şi Mircea Titus Dobre, un alt fost ministru se alătură partidului condus de Victor Ponta şi Daniel Constantin.
Augustin Jianu, ministru al Comunicaţiilor în Guvernul Grindeanu, a anunţat şi el, vineri, că se alătură formaţiunii ProRomânia.

Cu această ocazie, Jianu a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD. „Astăzi, PSD se dovedeşte a fi un partid de diletanţi, de mafioţi fără limite, iar tandemul Dragnea – Dancilă este, fără îndoială, cea mai mare catastrofă a istoriei recente a României”, a subliniat fostul ministru al Comunicaţiilor.

„Am intrat în politică pentru că am fost convins că schimbarea se poate face numai din interiorul sistemului politic. Am fost mereu împotriva celor care critică de pe margine, fără să se implice, fără să contribuie.
De-a lungul anilor am observat cu dezamăgire cum – în PSD, dar și în alte partide – loialitatea primează competenței sau eticii. Am văzut cum, rând pe rând, oameni de calitate au fost alungați pentru a face loc unor lipitori de afișe. Chiar și astăzi putem vedea cum analfabeți „loiali” primesc funcții de conducere plătite din banii românilor. Trăim cu toții o realitate tristă și penibilă.
Un lider din PSD mi-a spus cândva că partidul a fost mereu acuzat de corupție sau de comunism, dar niciodată de incompetență. Astăzi, PSD se dovedește a fi un partid de diletanți, de mafioți fără limite, iar tandemul Dragnea – Dancilă este, fără îndoială, cea mai mare catastrofă a istoriei recente a României.
În acest moment viitorul este incert, însă un lucru îl știm cu toții: ceva trebuie făcut. Schimbarea nu va veni singură.
Astăzi mă alătur lui Victor Ponta în proiectul #ProRomania”, a scris Augustin Jianu, pe pagina sa de Facebook.

Jianu a fost ultimul ministru al Cabinetului care a rămas alături de Sorin Grindeanu, după ce PSD i-a retras fostului premier sprijinul politic.

Urmăriți B1TV.ro și pe