Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică ”Beamve” lovit de protestatarii ”foarte agresivi”. PSD-istul Terea s-a făcut de râs în direct. Buzăianu: E o mașină pentru care ați muncit? Adică nu e furată sau... / Terea: Păi, bineînțeles! (VIDEO)

”Beamve” lovit de protestatarii ”foarte agresivi”. PSD-istul Terea s-a făcut de râs în direct. Buzăianu: E o mașină pentru care ați muncit? Adică nu e furată sau... / Terea: Păi, bineînțeles! (VIDEO)

Un articol de: -
Politică

Deputatul PSD Ioan Terea, acuzat că a dat cu bolidul său de lux peste doi protestatari aflați miercuri seară în fața Palatului Parlamentului, a declarat pentru B1 TV că nu i-a convenit deloc să vadă că doi manifestanți ”extrem de agresivi” au lovit ”cu picioarele și pumnii” ”beamve-ul” său. Social-democratul a mai precizat că nu a fost protejat de jandarmii și polițiștii aflați la fața locului, dar nu va depune nicio plângere.

Cât despre faptul că este vizat într-un dosar după acest incident, Terea a considerat că este ”o aberație” faptul că se deschide dosar pentru vătămare corporală, deși nimeni nu a fost vătămat corporal.

Moderatorii B1 TV Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir au ironizat atitudinea deputatului PSD, luându-i la puricat și declarația de avere. Ioan Terea, însă, nu s-a prins. Ba chiar a recunoscut că-i place să-și schimbe mașinile des, a precizat că nu vede nimic în neregulă cu faptul că a renunțat la un Volkswagen din 2012 în favoarea unui Logan din 2006 și a insistat că a muncit foarte mult pentru ”beamve-ul” său.

Dialogul este savuros:

”Beamve” lovit de protestatarii ”foarte agresivi”. PSD-istul Terea s-a făcut de râs în direct

Terea: Cum să nu fiu deranjat? Să stai în mașină și să vezi cum lovesc protestatarii mașina... Vă dați seama... Dacă erați în locul meu, cum vă simțeați? 
Buzăianu: E o mașină pentru care ați muncit?
Terea: Păi, bineînțeles! E mașina mea personală. Cum?
Buzăianu: Deci nu e o mașină furată sau... Asta pe mine m-ar enerva foarte tare. Și am remarcat că este, totuși, o mașină destul de reușită, spre care eu, de exemplu, privesc cu admirație.
Terea: Vă dați seama. E mașina mea personală cu care fac naveta săptămânal la București și alte drumuri și să stai în mașină să vezi pe ceilalți cum lovesc mașina cu picioarele și cu pumnii... Dumneavoastră în locul meu cum v-ați fi simțit?
Zamfir: Ce mașină este?
Terea: E un beamve.
Zamfir insistă: Ce marcă este?
Terea: Beamve!
Zamfir: De care? Ce model?
Terea: Seria 7.
Zamfir: E o mașină mai nouă sau mai veche? Anul de fabricație?
Terea: Mașină din 2009.
Zamfir, uitându-se pe declarația de avere a lui Terea: Păi dumneavoastră nu aveți nicio mașină din 2009. Aveți cu ”baemve” din 2012 și o Dacie Logan din 2006.
Terea își aduce brusc aminte: Așa e, din 2012.
Buzăianu: În 2012 cât costa, domnule deputat, această mașină?
Terea: Nu știu, eu am luat-o second hand. Mașina are 300.000 de kilometri.
Buzăianu: Dacă ați luat-o în 2012...  Totuși modelul ăsta nu pare atât de vechi. Adică mă gândesc că n-ar avea cum să facă 300.000 de kilometri...
Terea: Auziți! Haideți să discutăm...
Buzăianu: Serios...?
Terea: Serios oricum discutăm, dar să...
Zamfir: Colegii noștri au analizat declarația dumneavoastră de avere și au observat că dumneavoastră aveți o pasiune pentru mașini, adică în fiecare an schimbați mașina.
Terea: Nu, nu le țin eu prea mult.
Zamfir: Și ați avut un Mercedes, apoi un Volkswagen, acum ați ajuns la un Logan!
Terea râzănd: Da!
Zamfir: Dacă erați cu Loganul, nu mai aveați așa probleme în trafic..
Buzăianu: Aici vreau să vă întreb, că văd că aveți un Volkswagen din 2012 pe care care l-ați schimbat cu un Logan din 2006, nu vi se pare un pic straniu?
Zamfir: Mergeți în pierdere!
Terea: Vă dați seama că nu am făcut schimb pe schimb.. 
Zamfir: Vă sperie dosarul ăsta penal deschis pe numele dumneavoastră?
Terea: Apropo, dacă-mi dați voie, că s-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală, dar nimeni nu e vătămat corporal. E o aberație. E un dosar de cercetare penală și asta e procedura. Nimeni nu are zile de spitalizare de la medicul legist. Și dumneavoastră trebuie să recunoașteți. Poliția poate să aibă ce punct de vedere vrea. Mașina mi-am și dus-o și trebuie polișată acolo unde a fost zgâriată.
Zamfir: Nu erau jandarmi acolo?
Terea: Erau și jandarmi și polițiști.
Zamfir: Și nu și-au făcut treaba?
Terea: Nu că nu și-au făcut treaba, dar... Nu știu dacă și-au făcut-o.
Zamfir: V-au protejat jandarmii?
Terea: Nu, nimeni nu m-a protejat, nici jandarmeria, nici poliția.
Zamfir: Nu faceți plângere?
Terea: Nu, eu nu fac plângeri.
Buzăianu: Noi ne uităm pe imagini și vedem că sunt mai mulți jandarmi decât protestatari și de asta suntem surprinși cum au reușit, totuși, să rupă cordonul.
Terea: Foarte agresivi să știți, foarte agresivi...
Buzăianu: Ce vi se reproșează ați înțeles?
Terea: Ei voiau să ies din mașină și să mă provoace la un scandal și să fac ceva... Să le dau explicații vizavi de legile care se votau încă în Parlament la momentul în care eu am părăsit Palatul Parlamentului. Eu am primit un telefon de acasă și a trebuit să plec urgent.

Citeşte mai multe despre:   Ioan terea,   mașini,   protestatari
 
 
Loading...