Bogdan Chirieac, ipoteză șoc pentru alegerile prezidențiale: „Nu ar intra în turul doi!”

Bogdan Chirieac, ipoteză șoc pentru alegerile prezidențiale: Nu ar intra în turul doi!

Mai este doar un an până la următoarele alegeri prezidenţiale, iar preşedintele Klaus Iohannis pare favorit să câştige un nou mandat.
În ultima perioadă s-a vehiculat intens şi varianta că liderul PSD, Liviu Dragnea, ar putea intra în cursa pentru cea mai importantă funcţie în stat.

În acest context, analistul politic Bogdan Chirieac a vorbit despre șansele celor de a accede în turul doi al alegerilor prezidențiale şi a lansat o ipoteză şoc.
Analistul consideră că Liviu Dragnea are șanse foarte mari să intre în turul al doilea dacă va fi desemnat candidatul din partea PSD. În ceea ce îl privește pe Klaus Iohannis, Bogdan Chirieac este de părere că actualul şef de stat nici măcar nu ar mai intra în turul al doilea al scrutinului.

„Cu siguranță, Liviu Dragnea va intra în turul doi al alegerilor prezidențiale, dacă el va fi candidatul PSD. Mai departe, nu știu cu cine va lupta acolo. Opinia mea este că astăzi, când vorbim, Klaus Iohannis nu ar intra în turul al doilea. Este foarte probabil să apară cineva din zona #Rezist, Florin Bădiță de exemplu, sau altcineva. Dacian Cioloș nu ar trece de pragul de 5 % sub nici o formă. Omul nu are lipici la popor, nu trece sticla, nu are mesaj. Dacă lucrurile merg bine pentru el, are șanse reale pentru a câștiga alegerile prezidențiale. Mai este un an și jumătate, dar este un interval de timp care trece foarte repede. Gândiți-vă că din această toamnă, a anului 2018, practic începe campania electorală. Încălzirea începe în mai 2019, atunci când au loc alegerile europarlamentare. Ele sunt un barometru foarte bun pentru a vedea cum privește lumea PSD-ul și partidele de opoziție. S-ar putea să se creeze și un alt partid de opoziție, un ‘#Corupția Ucide’, un partid de genul acesta”, a afirmat Bogdan Chirieac, potrivit dcnews.ro.

Urmăriți B1TV.ro și pe
Ultima oră
17:14 - Diferența imensă de vârstă care există între Betty Salam și soțul său, Cătălin Vișănescu. Cei doi sunt concurenți în noul sezon Asia Express
17:13 - Administraţia Prezidenţială: Nu există o solicitare pentru atribuirea unei locuinţe de protocol după încetarea mandatului preşedintelui
17:04 - Un soț gelos a fost condamnat pentru că i-a smuls soției mobilul din mână ca să-i verifice mesajele
17:03 - Magistrații au decis ca Vlad Pascu, autorul accidentului din 2 Mai, să rămână în arest preventiv. Motivul invocat de avocați pentru a fi eliberat
16:57 - Caz șocant în Spania. O fetiță româncă a fost vândută de părinți pentru 3.000 de euro
16:55 - Gheorghe Ialomițianu: „În momentul în care un ministru de Finanțe vorbește de impozitul progresiv este foarte clar că e luat în calcul”
16:42 - Țara care interzice folosirea denumirilor „steak”, „escalop” sau „jambon” pentru produsele vegetale, în încercarea de a nu mai crea confuzii în rândul consumatorilor
16:36 - Europa, lovită de un ciclon mediteranean. Vine cu ninsori abundente, vânt puternic și ploi. Unde vom putea vedea un fenomen ciudat, și anume, zăpada colorată (FOTO)
16:33 - Ce pericole ascunde, de fapt, cafeaua la ibric: „Face rău pe toate planurile”
16:32 - Un cuplu a renunţat la smartphone-uri acum 7 ani. ”Stilul nostru de viaţă îi demonstrează fiicei noastre că oamenii pot supravieţui și fără smartphone-uri în viaţa modernă”