Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Carmen Dan REFUZĂ SĂ ÎL DEMITĂ pe secretarul de stat Ciocoiu, care are o pensie de 13.000 lei/lună și un salariu de 10.000 lei/luna: E un profesionist!

Carmen Dan REFUZĂ SĂ ÎL DEMITĂ pe secretarul de stat Ciocoiu, care are o pensie de 13.000 lei/lună și un salariu de 10.000 lei/luna: E un profesionist!

Un articol de: -
Politică

Secretarul de stat Cornel Ciocoiu cu o pensie de 13.000 de lei pe lună şi un salariu de 10.000 de lei rămâne un exponent al nesimțirii sistemului. În direct la România TV, ministrul de Interne, Carmen Dan, a continuat să îl susțină spunând că este un profesionist, fără să excludă varianta ca Ciocoiu însuși să renunțe la funcția pe care o are.

"Secretarul de stat e în categoria demnitarilor. Numirea lui îi aparţine premierului. Eu l-am propus pe Cornel Ciocoiu pentru că este un profesionist. Eu am vrut să lucrez cu el pentru a realiza mai multe lucruri. După ce Sorin Grindeanu nu se mai dădea dus de la Palatul Victoria, Cornel Ciocoiu a fost şi el demis alături de mai mulţi oameni importanţi. El şi-a depus raportul de pensionare şi a plecat din sistem. Odată ce am revenit ca ministru, eu i-am făcut propunerea să se întoarcă în echipă. Nu m-a interesat ce pensie încasează. Eu sunt convinsă că va respecta cadrul legislativ asta dacă până atunci nu îşi va face o analiză şi nu va lua o decizie", a explicat Carmen Dan.

 

Citeşte mai multe despre:   Ciocoiu,   Carmen Dan,   pensie de lux
 
 
Loading...