Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Cenzură la PNL: Cine a primit INTERZIS să mai apară la TV

Cenzură la PNL: Cine a primit INTERZIS să mai apară la TV

Un articol de: -
Politică

În ciuda faptului că se află în opoziție și ar trebui să profite de orice ocazie pentru a ieși pentru a critica public activitatea guvernului și a coaliției PSD-ALDE, liderii PNL sunt mai ocupați în a face ordine interioară și a își opri unii membri, din care și lideri locali importanți, de a vorbi la televiziuni.

Hilde Brandl, Leon Dănăilă, Daniel Zamfir, Gheorghe Falcă și Emil Boc sunt oamenii care au primit interzis la TV din partea Biroului Executiv al PNL, dezvăluie DCNews.

Această listă este una cel puțin stranie dacă ne gândim la faptul că Hilde Brandl și Daniel Zamfir sunt doi membri care au apărut destul de des pe TV, în special pe Antena 3. În timp ce Gheorghe Falcă, primarul de Arad, și Emil Boc, primar de Cluj, sunt doi lideri liberali extrem de importanți în teritoriu, în județe în care liberalii au mers bine în alegeri. În final, Leon Dănăilă, legendarul neurochirurg, a fost primul pe lista PNL la Senat în București, iar liberalii au defilat cu el în orice acțiune avută în campanie.

"Având în vedere faptul că PNL nu este preluat suficient în mass-media, comunicarea trebuie făcută pe toate canalele de informații și mai ales între membri PNL. Parlamentarii, aleșii locali ai PNL trebuie să fie foarte buni comunicatori ai mesajelor PNL, prin stabilirea programelor de audiență și prin prezența în mediul outdoor și online. Sediile filialelor PNL trebuie să devină spații publice, de dezbatere. Către televiziuni va fi transmisă o listă de comunicatori agreați, iar în cazul în care vor fi chemate alte persoane din afara listei, PNL va lua măsuri.

Va fi constituit, de asemenea, un grup de evaluare pentru acești comunicatori. În acest fel putem afla dacă persoanele respective sunt buni comunicatori ai mesajelor PNL și care este impactul pe care îl au asupra votanților PNL", este motivația deciziei PNL.

În acest context, reamintim că Hilde Brandl, aflată acum pe lista celor interzici, a fost implicată într-un derapaj la Antena 3. Producătorii de la "Sinteza Zilei" i-au filmat în tot timpul emisiunii telefonul mobil, iar la final Mihai Gâdea a citit public mesajele pe care acestea le primea sau trimitea, astfel încâlcând orice limită morală sau chiar penală. (Detalii AICI).

Citeşte mai multe despre:   interzis,   PNL,   Hilde Brandl,   Boc,   Falcă,   Dănăilă,   TV
 
 
Loading...