Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Codrin Ștefănescu, atac dur la adresa lui Tudorel Toader: "Are o tăcere de aur. Voi propune revocarea sa" (VIDEO)

Codrin Ștefănescu, atac dur la adresa lui Tudorel Toader: "Are o tăcere de aur. Voi propune revocarea sa" (VIDEO)

Un articol de: -
Politică

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ștefănescu, a lansat un atac dur la adresa ministrului Justiției, Tudorel Toader. Acesta i-a cerut ministrului să iasă public cu o declarație în care să condamnare DNA pentru dosarul "Belina" și a precizat că la Consiliul Executiv al PSD de la Sucevița va propune revocarea sa pentru că "are o tăcere de aur".

"Nu prea avem nevoie de ministru al Justiției pentru că în ultimele zile nu am văzut niciun fel de declarații din partea domnului Tudorel Toader vizavi de toate abuzurile astea și vizavi de încălcarea decizii CCR din partea DNA, dar sper ca astăzi, totuși, domnul Tudorel Toader să aibă o poziție. Să apare ceea ce a jurat când a depus jurământul la Cotroceni pe Biblie și pe Constituție", a acuzat Codrin Ștefănescu.

”Cu siguranță la Comitetul Executiv de la Sucevița eu voi propune revocarea lui Tudorel Toader. E prea de tot! Apar filmări, apar înregistrări, toată țara este scandalizată, dar el nu are nicio reacție. Este prea de tot și eu voi propune revocarea acestui ministru al Justiției”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Codrin Ștefănescu, atac dur la adresa lui Tudorel Toader: "Are o tăcere de aur. Voi propunere revocarea sa"

 

Citeşte mai multe despre:   Codrin Ștefănescu,   PSD,   revocare,   Tudorel Toader
 
 
Loading...