Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Cum se hlizea Olguța când Șerban Nicolae o jignea pe deputata USR Cosette Chichirău (VIDEO)

Cum se hlizea Olguța când Șerban Nicolae o jignea pe deputata USR Cosette Chichirău (VIDEO)

Un articol de: -
Foto: Stoica Ionel / Facebook Politică

Deputata USR Cosette Chichirău a fost jignită, miercuri, de social-democratul Șerban Nicolae, chiar în plenul Camerei Deputaților, acolo unde coaliția PSD-ALDE încerca să treacă pe repede înainte legea privind statutul magistraților și proiectul de modificare a Legii ANI, ambele inițiative extrem de controversate.

Chichirău a venit la tribuna Parlamentului și i-a întrebat pe cei din PSD și ALDE de ce vor să treacă modificările la Legile Justiției prin procedură de urgență: "Sunteți niște hoți! (...) Procedura de urgență nu se justifică! N-ați furat destul? Care e urgența?".

În acel moment, în spiritul libertății de exprimare (așa cum o înțeleg cei din PSD) deputatei USR i s-a tăiat microfonul. Prin urmare, aceasta a început să transmită live pe Facebook lucrările din plen și a discutat cu mai mulți aleși. Lui Șerban Nicolae nu i-au convenit vorbele lui Cosette Chichirău și a jignit-o pe aceasta. (Detalii AICI).

În tot acest timp, Lia Olguța Vasilescu, aflată pe un loc chiar în spatele lui Șerban Nicolae, se amuza copios. 

Cum se hlizea Olguța când Șerban Nicolae o jignea pe deputata USR Cosette Chichirău

 
 
Loading...