Viorica Dăncilă, luată la întrebări de un senator ALDE despre starea WC-urilor din vama Albița (FOTO)

Viorica Dăncilă, luată la întrebări de un senator ALDE despre starea WC-urilor din vama Albița (FOTO)

Senatorul ALDE Ioan Hadârcă, originar din Republica Moldova, a luat-o la întrebări prin intermediul unei interpelări parlamentare pe premierul Viorica Dăncilă privind starea proastă a WC-urilor din punctul vamal Albița, subliinind că se impune modernizarea urgentă a acestor, mai ales în contexul în care vama este tranzitată de un număr extrem de mare de persoane.

„Țin să atrag atenția asupra stării deplorabile a utilităților publice din punctului vamal Albița – sensul intrare/ieșire – subiect abordat în toate interpelările precedente către Prim-Ministrul României, Ministrul Finanțelor Publice, Ministrul Transporturilor, Ministrul Afacerilor Externe (interpelarea nr.820/a din 30.10.2017). Utilitățile din punctul vamal Albița realmente prezintă o stare dezastruoasă pentru un punct vamal european.

Evident, se impune modernizarea urgentă a utilităților publice din acest punct vamal extrem de aglomerat (a se vedea statistica inclusă în interpelarea din 30 octombrie 2017). Este important să se țină cont de faptul că, de cele mai multe ori, cetățenii”, se arată în interpelarea senatorului de Vaslui.

Parlamentarul ALDE îi cere premierului să fie informat în scris despre toate măsurile luate pentru soluționarea problemelor.

Urmăriți B1TV.ro și pe