Ecaterina Andronescu, ‘MITRALIATĂ’ de toţi pesediştii: Aţi ajuns o PORTAVOCE a adversarilor noştri politici!

Ecaterina Andronescu, 'MITRALIATĂ' de toţi pesediştii: Aţi ajuns o PORTAVOCE a adversarilor noştri politici!

Ecaterina Andronescu este atacată dur, după ce a cerut demisia lui Liviu Dragnea şi înlocuirea Guvernului Dăncilă, chiar din filiala din care face parte.
Preşedintele organizaţiei PSD Sector 5, Daniel Florea, se declară mâhnit şi revoltat de faptul că senatorea i-a cerut liderului social-democrat să facă un pas în spate, susţinând că în acest fel fostul ministru al Educaţiei ar fi devenit „o portavoce” a adversarilor politici.

„Din pacate, astazi ati demonstrat de ce sunteti un FOST.
Ati avut toata sustinerea partidului pentru functiile publice numeroase pe care le-ati ocupat. Sigur sunt multi profesori universitari care si-ar fi dorit si ar fi meritat sansa pe care dvs. ati avut-o in repetate randuri.
Acum, cand din motive pe care si dvs. le stiti foarte bine, nu mai aveti aceasta sustinere, strugurii sunt acri.
Sunt profund mahnit si revoltat ca ati ajuns azi o portavoce a adversarilor nostri politici si ca negati realitati economice si sociale evidente care se datoreaza exclusiv guvernarii PSD:
cresterea pensiilor, cresterea cu 14% a salariului mediu in prima jumatate a acestui an, infiintarea a aproape 90.000 de noi locuri de munca, reducerea somajului la cea mai scazuta cota istorica, cea mai mare crestere economica trimestriala din Europa.
Nu inteleg cum de atacati Presedintele Partidului exact in modalitatea descrisa ieri seara in discursul domnului Klaus Iohannis.
Eu cred cu tarie ca legitimitatea guvernarii este data numai de votul cetatenilor, democratic exprimat. Guvernarea nu se castiga prin atacuri mediatice care sa incurajeze manifestari anarhice.
Presedintele PSD este singurul lider ales de toti membrii de partid, cu o majoritate covarsitoare, expresie a maturitatii si fortei partidului nostru, care a ramas strans unit pentru a face fata provocarilor unor pseudo-politicieni sustinuti, de multe ori ocult, de forte care nu au nimic in comun cu interesul real al Romaniei.
Romanii au inteles asta si, sub conducerea Presedintelui Liviu Dragnea, PSD a obtinut cele mai bune rezultate din istoria sa. Si va continua sa ofere tarii noastre cadrul legislativ, economic, social si moral pentru protejarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale fiecarui cetatean in parte si pentru toti romanii, fie ca traiesc inauntrul sau in afara granitelor tarii mama”, a scris Daniel Florea, pe pagina sa de Facebook.

Ecaterina Andronescu i-a solicitat marţi lui Liviu Dragneasă facă un pas în spate „pentru binele României şi al PSD”, precizând că partidul trebuie să vină în cel mai scurt timp „cu un prim-ministru şi un guvern PSD de super profesionişti”.

Urmăriți B1TV.ro și pe