Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Deputatul preferat al propagandei ruse, la război cu "Trinomul KKK"

Deputatul preferat al propagandei ruse, la război cu "Trinomul KKK"

Un articol de: -
Politică

Liviu Pleșoianu, deputatul PSD intens promovat în sursele de presă de propagandă rusă precum Sputnik, a început un război cu "Trinomul KKK", adică în viziunea sa Klaus (nr. Iohannis), Klemm (nr. ambasadorul american), Kovesi (nr. șefa DNA).

Cel numit de Sputnik drept un posibil premier a trimis o scrisoare către Comitetul Executiv al PSD, care s-a întrunit joi pentru a decide privind cererea lui Tudose de schimbare a unor miniștri din guvern, în care afirmă că, dacî "miniștrii penali" demisionează, este doar pentru că "i-a împins Tudose către această decizie".

"Dacă e vreun membru al Comitetului Executiv PSD care vrea plecarea miniștrilor "penali", să meargă apoi în față oamenilor și să își explice trădarea! Eu, unul, vreau să știu numele oricărui membru CExN care aleargă pe același culoar cu Trinomul KKK (Klaus, Klemm, Kovesi)! Vreau să văd cine are curajul de a lupta azi pentru o Declarație de Independență a PSD față de Noua Securitate și cine vrea, dimpotrivă, capitularea PSD! Cine își respectă propriul electorat și cine vrea ca PSD să devina USR 2! Repet: azi e momentul adevărului - Declarație de Independență sau Ziua marii rușini a PSD!", susține Pleșoianu în scrisoarea către CExN al PSD.

Mai mult, Liviu Pleșoianu a cerut ca toți membrii de partid care votează pentru demisia unor miniștri "pe motiv că au spus Iohannis și Tudose că sunt penali" trebuie să iasă să dea explicații în fața electoratului.


 

Citeşte mai multe despre:   Pleșoianul,   Trinomul KKK,   PSD,   remaniere,   Tudose
 
 
Loading...