Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Afla mai multe                   x
Acasa Ştiri Politică Dragnea, îngrijorat după interviul dat de Kovesi: O să fac o plângere!

Dragnea, îngrijorat după interviul dat de Kovesi: O să fac o plângere!

Un articol de: -
Politică

Liviu Dragnea nu exclude posibilitatea de a fi chemat la DNA pentru a da explicații privind legăturile sale cu Tel Drum. 

”Nu (am fost chemat la DNA), dar asta nu înseamnă că n-o să fiu chemat. După toată această campanie - m-am gândit și nu știu dacă a mai fost o așa campanie cu ciorbe încălzite și reîncălzite - totul e posibil”, a declarat șeful PSD.

Întrebat dacă i se pare că interviul acordat de Kovesi pentru ziare.com a fost cu dedicație pentru cineva, Dragnea a răspuns: ”Mi s-a părut puțin ieșit din comun. În general știu că nu se folosesc nume în astfel de interviuri. Mă așteptam să fi văzut reacții, nu știu care Parchet are competențe, după declarațiile lui Pătru despre amenințările și șantajul la care a fost supusă ca să spună ceva despre mine. Toată lumea a trecut foarte ușor peste asta. E o practică sau un caz izolat? Dacă nu se autosesizează nimeni, eu fac o plângere că poate dă cineva vreo explicație. Câți sunt șantajați acum să spună ceva despre mine sau despre oricine din țara asta? Înțeleg că e o chestiune neimportantă față de alte grozăvii importante...”.

Citeşte mai multe despre:   Liviu Dragnea,   DNA,   Kovesi,   Pătru,   plângere
 
 
Loading...